Gpu Mem Clock Kendi Kendine Full Olma Sorunu

bak yine aynı cevap hocam mesele frekansın durduk yere tavan yapmasının sebebini soruyorum ben ,video açınca 1000 mhz oluyor kapatınca 0-50 arası düşüyor bunlar şimdiye kadar normal olması gereken şeyler , ama bişey oluyor ve durduk yere frekans 2000 oluyor ve bidaha düşmüyor benim anlatmak istedigim bu buna sebep olan şeyi arıyorum ben :)
istediğin kadar araştır bulabileceğin şey değil anlık yükselmeler bir şey yokken olur performans aynıysa sıkmışım 40 dan 50 ye gelmiş banane de geç kafana takıyorsun valla ya sal gitsin

Hocam bende diyorumki o frekans çıkmaları NORMAL, herkesde olan bir şey. SS attım hatta bendede oluyor
tamam da neden inmiyor geri bom boş masaüstünde dururken frekans neden tavan yapıyor neden düşmüyor mesala konuyu açınca yeniden başlattıım şuan sıkıntı yok ama bazen durduk yere 2000 olup sabit kalması normal değil buna sebep olan bi virüs mü yada bişey varmı diye konuyu açmıştım ben :)

tamam da neden inmiyor geri bom boş masaüstünde dururken frekans neden tavan yapıyor neden düşmüyor mesala konuyu açınca yeniden başlattıım şuan sıkıntı yok ama bazen durduk yere 2000 olup sabit kalması normal değil buna sebep olan bi virüs mü yada bişey varmı diye konuyu açmıştım ben :)
Hocam bence bi' doktora görünün gizli bir hastalık olabilir bir şeye bu kadar takıyorsanız, onun dışında iyi günler diliyorum.

Sistem GPU hızlandırmaya ihtiyaç duyduğunda ekran kartına başvuruyor ve mhz artıyor olabilir* Ekran kartsız bir sistem kullanıp sonra kart taktığımız durumda mouse'un hareketi bile değişiyor. Bence böyle bir şey.

yok arkadaşlar ya sorun ararken beni sorunlu buldunuzya valla pes :) fareyi oynatmak bile frekansı etkiledigini biliyorum yada herhangibir işlem yapınca frekansların yukselip düşmesinide biliyorum normalde böyle zaten

fakat durduk yere frekansın tavan yapıp sonra bidaha düşmemesi olayı ve bu durumun masa üstünde dursan bile fareyi bile oynatmasan halaa 2.000 mhz de sabit durmasına nasıl normal diyorsunuz vallahi anlamıyorum neyse böyle bişi oldugunda yenidne başlatırım artık yoksa sabaha kadar durumu izah etsem genel geçer cevaplar gelecek anlaşıldı

yok arkadaşlar ya sorun ararken beni sorunlu buldunuzya valla pes :) fareyi oynatmak bile frekansı etkiledigini biliyorum yada herhangibir işlem yapınca frekansların yukselip düşmesinide biliyorum normalde böyle zaten

fakat durduk yere frekansın tavan yapıp sonra bidaha düşmemesi olayı ve bu durumun masa üstünde dursan bile fareyi bile oynatmasan halaa 2.000 mhz de sabit durmasına nasıl normal diyorsunuz vallahi anlamıyorum neyse böyle bişi oldugunda yenidne başlatırım artık yoksa sabaha kadar durumu izah etsem genel geçer cevaplar gelecek anlaşıldı
hocam herkes aynı cevabı veriyor ve siz tutturmuşsunuz sorun var diye FAKAT YOK

Geri