dostum wın 10 guncellemesı geldı guncelledım boyle oldu nabtım ıse duzeltemedım acılırkende mavı cızgılı mavı bır ekran gelıp sonra acılıyor sıstemBu, güncellemeden çok modlanmış VBIOS gibi duruyor. Emin misin sadece Windows 10 güncellemesi sonrası olduğuna?
yazdım gardasım kod 43 hatası verıyor sımdıde cozemedım onuWindows 10 güncellemesinin bunu yapacağını sanmam. Kartın varsa BIOS switch üzerinden BIOS'unu yanlışlıkla da olsa değiştirmiş olabilir misin? Eğer dual BIOS yoksa aşağıdaki VBIOS'u yazar mısın karta?
XFX.RX570.8192.171129
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Tamam deneyecegım dostumDDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurar mısın? Ayrıca GPU-Z görüntüsü iyi olur.
ddu da hangı kısmı secıyoruz temızledıkten sonra baslat mı ?DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurar mısın? Ayrıca GPU-Z görüntüsü iyi olur.
nasıl alacagız güvenli moda birde temızledıktten sonra napacagım tekrarmı bios yazacaım ?Evet, güvenli moda almayı unutmayın en başta.
bu link nedir peki ?Hayır, sadece AMD'nin sitesinden sürücü kurman gerek.
güvenli modda temizlik yaptım kaldırdım surucuyu guvenlı moddan cıktım sımdı amdnın sıtesınden surucu ındırıpp guvenlı moddamı kurucam yoksa normal miGüvenli modda nasıl başlatabileceğini yazıyor.