Tolga Samet
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Normal kurman gerekiyor.
kuruyorum suandaNormal kurman gerekiyor.
hıc umudum yok yıne olmucak ama gpu-z ekranında mhz degerlerı 1286 ve 1750 gorunuyor orjınal seklındekuruyorum suanda
şu anda böyleNormal kurman gerekiyor.
gpu-z'nin sıtesındeki programla yazdımVBIOS'u ne ile yazdın? Hata olmuş herhalde. Tekrar kontrol edip link atayım.
bununla yazdım zaten dostumProgram bu muydu?
Şunu yazmayı dener misin bir de? https://www.techpowerup.com/vgabios/202973/xfx-rx570-8192-171212AMDVBFlash / ATI ATIFlash 5.0.567 Download
AMD AMDVBFlash is used to flash the graphics card BIOS. The version released by ATI was called ATIFlash or just WinFlash. It supports all AMD Radeowww.techpowerup.com
lınux olanımı ?Alttakını yazdıktan sonra restart atıp tekrar GPU-Z ile görüntü atar mısın?
bıos yazıp sürücüyü kaldırıp yenıden mı drıver kurucam sımdı ben ?Alttakını yazdıktan sonra restart atıp tekrar GPU-Z ile görüntü atar mısın?
linux olanlamı yukleyim yoksa wındows olanlamı ?Patch atmak gerekebilir. Yarın detaylıca tekrar bakarız. Yardım eden olmazsa sabah yardımcı olurum. Ayriyeten tekrar ediyorum, bunun Windows 10 güncellemesiyle olması imkansız ama neyse
*Orijinal VBIOS'u yüklemek çözecektir çok yüksek ihtimal. Bulabilirsen yükleyip dene istersen.
önce bios yazıp sürücülerimi kaldırayım tekrardan ?Bunu atıp driver kurunca düzelmesi gerek
birde tıklayınca indirelecek sunucu hangisi ? ondanda olabılırmıBunu atıp driver kurunca düzelmesi gerek
Sunucu farketmez bence. Kartı ne zaman aldınız?önce bios yazıp sürücülerimi kaldırayım tekrardan ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde tıklayınca indirelecek sunucu hangisi ? ondanda olabılırmı