Neler Yeni

Gpu veya cpu'yu değiştirmek istiyorum yardım eder misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa atılğan
ekran kartım bu işlemcim geçen seneye göre FPS im 1/4 oranda falan düştü sizce bu ekran kartı ile bu işlemci arasında güç farkı olarak biri diğerine yetememe durumu falan var mı . birde kasadan ufaktan tıkır tıkır sesler geliyor bu sesin işlemciden geldiğini düşünüyorum 1 senedir devam ediyor :) . yada bunların yerine direkt ssd almak daha mı mantıklı olur (445 gb ama sistem dosyaları neredeyse yarısını kaplıyor . anlık olarak 80 gb boş alanım var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bir de ssd : sandisk ssd plus 480 gb
ekran kartım bu işlemcim geçen seneye göre FPS im 1/4 oranda falan düştü sizce bu ekran kartı ile bu işlemci arasında güç farkı olarak biri diğerine yetememe durumu falan var mı . birde kasadan ufaktan tıkır tıkır sesler geliyor bu sesin işlemciden geldiğini düşünüyorum 1 senedir devam ediyor :) . yada bunların yerine direkt ssd almak daha mı mantıklı olur (445 gb ama sistem dosyaları neredeyse yarısını kaplıyor . anlık olarak 80 gb boş alanım var)

Farex

80+ Silver
İlk önce ne kadar bütçen var ve termal bakımlarını yaptın mı bu ciahzın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa atılğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce ne kadar bütçen var ve termal bakımlarını yaptın mı bu ciahzın?
evet yaptırdım gerçi senede bir yapıyorum ama olsun . bütçem max 6 civarlarında . çok fazla bir şey istemiyorum güncel , sistemle uyumlu , olabiliyorsa biraz daha iyi performanslı bir şey almak

Farex

80+ Silver
evet yaptırdım gerçi senede bir yapıyorum ama olsun . bütçem max 6 civarlarında . çok fazla bir şey istemiyorum güncel , sistemle uyumlu , olabiliyorsa biraz daha iyi performanslı bir şey almak
msı afterbunder indir kur ve linkteki ayarları yap grafik oyunu olan bir oyuna gir en az 15 dk oyna ve bana ekran görüntüsü at değerler çıksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa atılğan
msı afterbunder indir kur ve linkteki ayarları yap grafik oyunu olan bir oyuna gir en az 15 dk oyna ve bana ekran görüntüsü at değerler çıksın.
minecraft olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa atılğan
Yani yüksek grafikte dene bakalım ama forza horizon 5 yada battlefield gibi oyunlar olsa daha iyi olurdu
valla cs 2 var ama 9 gb güncelleme gelmiş 3 saatte yüklerim diyor steam . minecraft daha iyi olur gibi :)

Ekran görüntüsü 2024-12-19 205046.png

p.png

aslında bu da var işinize yararsa

Son düzenleme:
Top Bottom