Neler Yeni

Yardım GPU veya PSU Coil Whine Sorunu

rterdogan

80+
Arkadaşlar ekran kartından veya psu'dan (kasanın kapağını söküp dinlemeye çalıştım ama tam anlayamadım) mouse'u oynattığımda sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor yeni farkettim, bu sesi duyunca da rahatsız oluyorum kasım ayında @itopya.com 'dan aldığım bir sistem ekran kartı gigabyte rtx 3060 3 fanlı lhr versiyon psu da evga 600 watt ne önerirsiniz bir çözüm yolu var mıdır, teknoloji şans işi mi dersiniz yoksa garantiye mi yollayayım?

rterdogan

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki ürünüde test eder misin yük altında. Tam modellerinide yaz. Genelde gpu sorunu oluyor bu
Ekran kartını test ettim biraz furmarkta fanlar çalışınca fan sesi geliyor o ses fazla gelmiyor ama boştayken geliyor psu mu gpu mu anlayamadım yarın test etmeyi düşünüyorum, önereceğiniz programlar var mı test için bu sesi bariz duyabilmek için?

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
Ekran kartını test ettim biraz furmarkta fanlar çalışınca fan sesi geliyor o ses fazla gelmiyor ama boştayken geliyor psu mu gpu mu anlayamadım yarın test etmeyi düşünüyorum, önereceğiniz programlar var mı test için bu sesi bariz duyabilmek için?
bence işlemcin apu falansa yada eskilerden kalma ekran kartın falan varsa tak dene
hangisinden geldiğini anlamış ol önce

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
işlemciye prime 95 ile yüklen ekran kartınıda sessiz moda al dene
ses hala gelirse psu dan gelir diye düşünüyorum
zaten sorun hangisinde bilsende garantiye yollaman daha iyi olur

Top Bottom