Neler Yeni

Grafik tasarım için iyi sistemli bir laptop ?

selonaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kayra
Bu sene UNİ ye geçtim ve grafik tasarım için laptop almam gerekli ancak pek bilgili değiğlim grafik tasarım programları kaldırabilecek bir laptop önerirmisniz?

HT-WETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Heykelli
Bu sene UNİ ye geçtim ve grafik tasarım için laptop almam gerekli ancak pek bilgili değiğlim grafik tasarım programları kaldırabilecek bir laptop önerirmisniz?
Bütçenide belirtirsen daha çok yardımcı olabilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kutay İsmet VURSAVUŞ
bu linkte bazı laptoplar var ve hepsi grafik tasarım için uyumlu laptoplar

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Huawei MateBook D14 kullanıyorum Unity gibi programlarda iyidir ama diğer önerilere de bak. Acele et fiyatlar uçuyo hepsinde.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Photoshop'u bizim evin eski tost makinesi bile kaldırır :D 3D kullanacaksan işler biraz değişir ama o da çok sistem istemez.

selonaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Photoshop'u bizim evin eski tost makinesi bile kaldırır :D 3D kullanacaksan işler biraz değişir ama o da çok sistem istemez.
İlistirasyon,Animasyon ve Oyun tasarımı yapacağımız için bence tost makinasından bile kat kat fazlası gerekebilir

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İlistirasyon,Animasyon ve Oyun tasarımı yapacağımız için bence tost makinasından bile kat kat fazlası gerekebilir
O diğer üçünü konuda belirtmedin. Eğer profesyonel bir şekilde yapılacaksa 6-7K'lık cihaz yetmez.

Top Bottom