AYN 8GB VRAM değişik yaa daha bende 2gb var![]()
Bunlar yalan bilgi biliyorsunuz değil mi?
AYN 8GB VRAM değişik yaa daha bende 2gb var![]()
o zaman yalan haberden repliyelim mi?Resmi değil daha rockstar oyun hakkında sunum bile yapmadı
bu fake merak etme. şu anda oyunlar 1060 a göre çıkıyor.5600xtyi yeni aldık oyunlar 8gb vrame geçti![]()
Hocam rocksdtar optimizasyon konusunda iyi iş çıkarır korkamayın bence minimum high oynarsınız5600xtyi yeni aldık oyunlar 8gb vrame geçti![]()
Yok söylenti paylaşmış saçma oluro zaman yalan haberden repliyelim mi?
GTA 6 CD key satılıyor
Hocam gtav 5 5yılda rdr2 8 yılda yapıldı sizce 3 senece yeni gta çıkarmı ?
Daha önce avusturyalı bir fşrma bannerlord 2019 31 aralık diye listeledi poyun 2020 de çıktıGTA 6 CD key satılıyor?
Siz yine iyi GTA V'e başlamışsınız. Ben GTA Vice City'den sonra GTA oynamadım.gta6 çıkınca nolacak cyberpunk önüne geçicekmi ve gta5i bırakan olucakmı ben daha yeni gta5 oynamaya başladım 7 sene sonrasizin düşünceleriniz nedir
GTA 6 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİMLERİ
İşletim sistemi: Windows 10 64 bit
İşlemci: Intel Core i5-4460 3,2 GHz/ AMD FX-8350
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 390 veya NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
VRAM: 4 GB
Sistem Belleği: 8 GB RAM
Depolama: 100 GB'lık depolama alanı
DirectX 12 uyumlu grafik kartı
GTA 6 önerilen sistem gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows 10 64 bit
İşlemci: Intel Core i7-8700K 3,7 GHz/ AMD Ryzen R7 1700X
Ekran Kartı: AMD Radeon RX Vega 64 Liquid 8 GB veya NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
VRAM: 8 GB
Sistem Belleği: 16 GB RAM
Depolama: 100 GB'lık depolama alanı
DirectX 12 uyumlu grafik kartı
BENDE ÖYLE düşünüyorum ama @Rennes in dediği gibide olabilir vasat bir oyun olabilir ama cy2077 nin devrini birden kapatabilir gibiSiz yine iyi GTA V'e başlamışsınız. Ben GTA Vice City'den sonra GTA oynamadım.
Cyberpunk'ta oynamadım ama Cyberpunk'ı rahat geride bırakacağını düşünüyorum.
CP2077 izleyip duyduğumuz kadarıyla zaten kendi kendini batırdı. Grafikleri konusu güzel olsa da oynanış ve oyundaki hatalar can sıkıcı gözüküyor. Normalde alıcaktım bende, kullanıcılar biraz oynasın sonra alayım dedim, o yüzden almadım.BENDE ÖYLE düşünüyorum ama @Rennes in dediği gibide olabilir vasat bir oyun olabilir ama cy2077 nin devrini birden kapatabilir gibi