Neler Yeni

Grand Theft Auto:The Definitive Edition Alınır Mı?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Grafik yamasından başka bir şeyi olmayan mekaniği vs değiştirilmemiş oyuna o para verilir mi ? Verilir diyene inanma. O 459 tl ye parasını hakeden bi oyun al. 1 kere oynayıp kapatacağın 20 yıllık mekaniğe sahip oyuna o para verilir mi saçmalık netten indir orjinalini bitane de mod paketi kur mis gibi oynarsın.

SENTOKI

80+ Bronze
Grafik yamasından başka bir şeyi olmayan mekaniği vs değiştirilmemiş oyuna o para verilir mi ? Verilir diyene inanma. O 459 tl ye parasını hakeden bi oyun al. 1 kere oynayıp kapatacağın 20 yıllık mekaniğe sahip oyuna o para verilir mi saçmalık netten indir orjinalini bitane de mod paketi kur mis gibi oynarsın.
Hocam phantom liberty dlc si alınır mı

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam phantom liberty dlc si alınır mı
Cyberpunk oynamadım yalan söylemiyim. Ama oynayanlar çok beğeniyor, sanırım 18 saatlik oynanış vaad ediyormuş. 18 saatlik oynanış için alınır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
misfit
Hocam Cyberpunk dlcsi ile arasında kaldım da muhtemelen Gta alırım
CP77 DLC'si 3 oyunu da döver bu arada. Çok uzun değil ama kalite olarak arada dağlar var. DLC ana hikayeden bile iyi.

CupOk

80+ Bronze
Hocam düzelmiş diyorlar ama bilemedim önceden de çok oynayamamıştım alasım var ama bilemedim kararsız kaldım
Ciddi ciddi övenler var şu 40 metalik rockstarın para tuzağını. Cp77 dlcsi ile nasıl arada kaldın anlamadım ama gidip de sakın 450 TL ye 25 senelik oyunların telefonlar için yapılmış sürümünü alma. Cp77 nin ana oyununu oynayıp beğendim dlc yi oynamadım ama alıcaksan onu al en azından PC oyunu mobil oyunlarla kıyaslanamaz. GTA ları da çok merak ediyorsan korsan indir zaten 20 senelik oyun dizaynı olduğu için 10 dk sonra sıkılıp silersin

SENTOKI

80+ Bronze
Ciddi ciddi övenler var şu 40 metalik rockstarın para tuzağını. Cp77 dlcsi ile nasıl arada kaldın anlamadım ama gidip de sakın 450 TL ye 25 senelik oyunların mobil telefonlar için yapılmış sürümünü alma. Cp77 nin ana oyununu oynayıp beğendim dlc yi oynamadım ama alıcaksan onu al en azından PC oyunu mobil oyunlarla kıyaslanamaz. GTA ları da çok merak ediyorsan korsan indir zaten 20 senelik oyun dizaynı olduğu için 10 dk sonra sıkılıp silersin
Dlc aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç
Grafik beklentin yoksa neden olmasın ben grafikleri hiç beğenmedim orjinali daha anlamlı benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,638
Üyeler
164,713
Son üye
Phillips Brisa
Top Bottom