Videolara neden telif atıyor?Bu modlu GTA V. Rockstar’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum sonuçta çok büyük bir şirket.
Videolara neden telif atıyor?Bu modlu GTA V. Rockstar’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum sonuçta çok büyük bir şirket.
Yanlış bilgi ?Videolara neden telif atıyor?
Videoları Kominikasyon Grubundan çalmış Rockstarın, çekildiği tarihtir.Bu çok ilginç 2021 den başlıyor videoların tarihi yoksa hacker mı 2021 de videoları çalmaya başladı drive linkinde tarihler yazıyor.videos gta 6 - Google Drive
drive.google.com
Alıntıyı görüntüle
Epik CP2077 AnıEski nesile geliyorsa büyük geçmiş olsun
İyide GTA 5 ile arasında pek fark yok çok saçma.Videolara neden telif atıyor?
Geliştirme aşamasındaki video 2019 videosu diyorlar yani tam hali bu değil.İyide GTA 5 ile arasında pek fark yok çok saçma.
Erken geliştirme dönemi olabilir belki. Büyük ihtimal.İyide GTA 5 ile arasında pek fark yok çok saçma.
Geliştirme aşamasındaki video 2019 videosu diyorlar yani tam hali bu değil.
Tamamdır hocam.Erken geliştirme dönemi olabilir belki. Büyük ihtimal.
Yeter be arkadaş bir bitmediniz hahahahah adamlar telifden video koymadılar YouTube'daBu modlu GTA V. Rockstar’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum sonuçta çok büyük bir şirket.
doğru bilgiyi ver bize o zaman ?Yanlış bilgi ?
O haber yalan leakleyen arkadaş sadece ETH adresini attı BTC adresini atmadı ortada GTA 5'in source kodlarının alınma olayı gibi bir olay yok.Ne diyeceğimi bilemiyorum.