60k lık pc degilde. ps3 le ps4 gta 5 arasında nasıl fark olduysa ps5 ps6 da da oyle olur.Öyle bir fark olmaz bu arada boşa beklemeyin PS5 dekinden iyi görüneceğini falan zanneden var ise boş hayaller onlar bu hesabı yapmak yerine PS5 gibi oynamak için en az 60.000 bin TL parayı gözden çıkarmak daha mantıklı ve gerçekçi olur
Ne alaka olum oyunlar ps5 e göre optimize edildiği için oynatıyor güçlü olduğu için değilÖyle bir PC yok hocam bunu iddia eden dolandırıcı veya sahtekardır PS5 2031'e kadar yağ gibi oyun oynatacak Sony'nin ne zaman keyfi ister de PS6 çıkana kadar yani ama şu an aldığın bir PC 1-2 yıl sonra doğru dürüst oyun oynatacağı belli değil.
Grafik konusunda olmaz fark PS5 pro da nasıl olcak söylimmi 2025 de etiketlersiniz, 4K60 fps 8K30 FPS oynatıcak ve Distance Scaling gibi uzak çizim mesafe ayarları daha iyi olur bu kadar. Devasa bir fark beklemeyin.60k lık pc degilde. ps3 le ps4 gta 5 arasında nasıl fark olduysa ps5 ps6 da da oyle olur.
8k 30 gta 6 acan konsol 100 kilo beni de okula bırakır. fırmalar 8k icin cok erken oldugunu soylemiştiGrafik konusunda olmaz fark PS5 pro da nasıl olcak söylimmi 2025 de etiketlersiniz, 4K60 fps 8K30 FPS oynatıcak ve Distance Scaling gibi uzak çizim mesafe ayarları daha iyi olur bu kadar. Devasa bir fark beklemeyin.
2025 de temelleri atılmış olur şuan zaten Nvıdıa DLSS performans ile 8K30 oynatabiliyor 2023 te. RTX olayına girmiyorum zaten GTA 6 nın öyle özellikleri ihtiyacı yok sadece Frame Generation ve DLSS olsa bana yeter.8k 30 gta 6 acan konsol 100 kilo beni de okula bırakır. fırmalar 8k icin cok erken oldugunu soylemişti
haydaFragmanı merak edip tenefüste akıllı tahtada açmıştık, bilmiyorduk ki böyle olacağını. Nöbetçi öğretmen sınıfa girdi seslerden sonra ve tam o sahneler gözüktü. Sınıfta ben dahil 5 kişi disiplindeyiz.
ben 4k 60 ötesine gecegini dusunmuyorum. eger seneye yaşarsak hatırlatırız2025 de temelleri atılmış olur şuan zaten Nvıdıa DLSS performans ile 8K30 oynatabiliyor 2023 te.
PS5 PRO da Frame hızlandırma gelirse ki gelceğini düşünüyorum, 4K120 bile görebiliriz yapay zeka çağına girdik.hayda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 4k 60 ötesine gecegini dusunmuyorum. eger seneye yaşarsak hatırlatırız