Bide Online çok büyük olcağı için PS5 Pro ile PC aynı olucak öyle düşünüyorum, çünkü online sistem karışık yani optimize olarak Crossplay vs. Tek fark PC 21:9 WİDE desteği + Max 200 FPS animation desteği ki buda rdr 2 yi ne hale getirmişti buglardan. Ben oyunları 60 lock edip oynuyorum çünkü 60 frame geliştirildiklerini bildiğim için fazlasına gerek duymuyorum zaten Gamepadle koltuğundan oynayan adam 30 FPS bile yetiyorSen atmasan ben atacaktım Semih şimdi Rockstar Games firmasını bilmeyenler için bu fotoğraf çok iyi olmuş GTA VI o fragmanda gördüğünüzden iki tık daha iyi olacak çıktığında çünkü aynısı GTA V ve RDR 2 için de oldu.
ADSKJDSAKOKDSAOKADSODSA Bizde açıyoruzda 12. sınıf olduğumuzdan çok takmıyorlarFragmanı merak edip tenefüste akıllı tahtada açmıştık, bilmiyorduk ki böyle olacağını. Nöbetçi öğretmen sınıfa girdi seslerden sonra ve tam o sahneler gözüktü. Sınıfta ben dahil 5 kişi disiplindeyiz.
Peki hocam PC ile PS 5 grafikleri arasında bir fark olmuyor mu.Öyle bir PC yok hocam bunu iddia eden dolandırıcı veya sahtekardır PS5 2031'e kadar yağ gibi oyun oynatacak Sony'nin ne zaman keyfi ister de PS6 çıkana kadar yani ama şu an aldığın bir PC 1-2 yıl sonra doğru dürüst oyun oynatacağı belli değil.
Peki hocam PC ile PS 5 grafikleri arasında bir fark olmuyor mu.
Sen cidden rtx 4090 ile ps5'i mi karşılaştırdın?
Karşılaştırmadı Grafik farkı oluyormu sorusunu cevapladı ??? (videoyu hazırlayan kişi karşılaştırıyorsa ayrı)Sen cidden rtx 4090 ile ps5'i mi karşılaştırdın?
4090 tabi daha iyi fps verir
Atma sebebim oyunun grafik değişimi yoksa 2000 dolarlık aletle nasıl kapışsınSen cidden rtx 4090 ile ps5'i mi karşılaştırdın?