Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Hayır aralarında fark olsa bile öyle fark edilecek bir fark olmayacak yani ciddi bir fark olacağını düşünüyorsanız boşa düşünmeyin oyun zaten PS5'te en iyi halinde çalışacak PC'de 4K dan daha yüksek çözünürlükte mi oynayacaklar oyunu o zaman öyle bir PC çıkmış olsa bile fiyatı ne kadar olur fiyatını geçtim zaten PS5 Pro'da çıkmış olacağından her anlamda konsol almak daha mantıklı.
PS5 Pro 2024 Kasım ayında geliyor bilginize.
2027 ye kadar yeni nesil işlemciler ve kartlar çıkar mutlaka

Dolar

80+ Silver
Sen atmasan ben atacaktım Semih şimdi Rockstar Games firmasını bilmeyenler için bu fotoğraf çok iyi olmuş GTA VI o fragmanda gördüğünüzden iki tık daha iyi olacak çıktığında çünkü aynısı GTA V ve RDR 2 için de oldu.
1701794228618-png.609554
Gta 6'nın grafikleri çok iyi zaten bunun üstüne eklerlerse ne olacağını düşünemiyorum

oyunm

80+
ADSKJDSAKOKDSAOKADSODSA Bizde açıyoruzda 12. sınıf olduğumuzdan çok takmıyorlar
Biz 9. Sınıfız disiplin gerçekten çok fazla bide tam ablamız müthiş dans hareketlerini sergilerken geldi. +18 filim izliyoruz sandı.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Emre
Discord
necromancerr

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
Yeni Haber
🔥🔥 Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥🔥
Grand Theft Auto VI İçin Yayınlanan Fragmanın PS5 Üzerinden Kaydedildiği Söyleniyor.

Grand Theft Auto VI'nın grafiklerini uçurmuşlar oyunun inanılmaz iyi gözüküyor çıkacağı platformu yazmadılar ama Xbox Series S gibi bir çöpe bu oyun gelse bile iyi çalışacağını hayal bile etmeyin konsol çıktığından beri daha doğru dürüst oyunlarda performans veremiyor konsolun ana çözünürlüğü 700-800p olmuş bunun üzerini gördüğü oyunlar nadir.

Rockstar Games Grand Theft Auto VI sayfası açıldı platformlar da yazıyor PC yok.
Alıntıyı görüntüle

Grand Theft Auto VI'dan zamanında sızan tüm arşivler burada isterseniz yayınlanan Grand Theft Auto VI ilk fragmanı ile karşılaştırma yapıp ne kadar iyi geliştiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
niye benim konsola çöp diyon ki hocam

Top Bottom