Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Fanboyluğun bu kadar alakasız bir konudan bile anlaşılıyor, Bu konudan bile CDPR ve Microsoftu gomüyorsan diyecek bir şey yok.

Aynen kanka kimse bilmiyor PS5'in GTA6'yı hangi ayarlarda açacağını bir tek sen biliyorsun. 30FPS çıkarsa görürüm ben seni.
Ayrıca görüntüler oyun motorunun içinden alınıyor. Trailer'da aynı şekilde. Oyun geliştirme hakkında bilgin olmadığı bu kadar belli oluyor.

Bence hesabını sil ve git bu forumdan denk geldiğim her mesajında fanboyluğun yüzünden objektif yorum yapamıyorsun.

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Lan iki hesap açıp Xbot trollüğü yapıp ağlıyorsun daha utanmadan bir de bunu mu yazıyorsun.
Daha argümanlara cevap bile veremiyorsun.
O hesabın bana ait olduğunu kanıtla ben birdaha bu foruma girmeyeceğim. Ki yaptıgım trollük bile değil.

Yaptığın tek şey kaynaksız ve yalan haber.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
GTA VI'nın ana platformu zaten PS5 ve o yayınlana GTA VI fragmanının PS5 üzerinden kaydedildiği söyleniyor eğer merak ettiğin GTA VI'nın PS5'te nasıl çalışacağıysa cevabını zaten vermiştim bir daha yazayım.

Native 4K 30 FPS
Upscale 4K 60 FPS
Hocam peki bu grafik olayı nasıl oluyor. Konsollarda oyunlar performanslı çalışsın diye daha düşük grafiklerle çalıştırıldığı soyleniyor

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Asında öyle değil eskidendi o söylenti çok önceye dayanıyor PS3'ün son dönemlerinden sonra aralarındaki farklar çok azaldı PC ile PS5 ile zaten bitti.
Konsol artık 4K çözünürlükte
Su konu hakkında ne düşünüyorsun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
jsisksksks
Dünyanın en boş konusu çünkü yalandan ibaret kim sana PS5 gücünde bir sistem toplamadan bahsediyorsa uzaklaş çünkü bu mümkün değil bunu da açıkladım zaten ama bir kez daha açıklayayım özetleyerek.
PS5 2031 yılana kadar destek alacak Sony ne zaman canı ister de PS6 çıkana kadar PS5'e oyunlar gelecek ve bu gelen oyunların hepsi yağ gibi akacak ama bu gün alacağın bir PC sistemi ise bundan 1-2 sene sonra doğru dürüst oyun oynatmamaya başlayacak bu yüzden PS5 ile bir PC karşılaştırmak asla mantıklı değil.
ps5 fiyatına indirimlerden rahatlıkla 4060 lı sistem toplanabilir ve bu kartta frame generation denen fpsyi 3 e katlayan bir teknoloji var hd 7850 bügün ps4 gücüne denk bir kart ve rdr2 yi low ayarlarda gayet güzel bir şekilde 30 35 fps açabiliyor 4060 ise 19.47 teraflops yani ps5 in iki katı nesil sonuna kadar gitmemesine imkan yok unutma pcde sadece oyunda degil tüm işlerini yapabileceğin bir alet günümüzde özel oyunlar disinda konsol almanın hiçbir mantigi yok

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Olaya hiç objektif bakmıyorsun!

Daha okuduğunu anlayamıyorsun sanırım ben sana GTA5 veya RDR2'den bahsetmedim GTA6'da fragman oyun motoru içinden kayıt alındı dedim.

* Fragman demişsin ama yazıdaki bahsedilen şey gameplay trailer arada çok fark var tabi biliyorsan.

Oyun motorundan ince ayrıntıları ayarlayabilirler veya exposure veya post process'e ayar çekebilirler

Ayrıca export almaya gerek kalmaz, ama sen gibi cahiller bilmediği konular hakkında yorum yapmayı sever.

Birde arada anlaşmalar olduğu için PS'den kayıt alındı yoksa PC'den çok bir farkı olmazdı.

Kaldı ki genel olarak fragmanda kullanılacak sahneler cutscene ve cinetmaticler oyun motorundan native olarak elde edilir export almadan.

Akıllı olsan zaten herhangi bir konuda bile fanboyluk yapmadan objektif şekilde düşünürdün.

Birşeyi kanıtladığını sanıp hiç bilmediğin konular hakkında daha da batman çok üzücü. Kendi dünyanda haklı olduğunu düşünebilirsin anca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olaya hiç objektif bakmıyorsun!

Daha okuduğunu anlayamıyorsun sanırım ben sana GTA5 veya RDR2'den bahsetmedim GTA6'da fragman oyun motoru içinden kayıt alındı dedim.

Oyun motorundan ince ayrıntıları ayarlayabilirler veya exposure veya post process'e ayar çekebilirler

Ayrıca export almaya gerek kalmaz, ama sen gibi cahiller bilmediği konular hakkında yorum yapmayı sever.

Birde arada anlaşmalar olduğu için PS'den kayıt alındı yoksa PC'den çok bir farkı olmazdı.

Kaldı ki genel olarak fragmanda kullanılacak sahneler cutscene ve cinetmaticler oyun motorundan native olarak elde edilir export almadan.

Akıllı olsan zaten herhangi bir konuda bile fanboyluk yapmadan objektif şekilde düşünürdün.

Birşeyi kanıtladığını sanıp hiç bilmediğin konular hakkında daha da batman çok üzücü. Kendi dünyanda haklı olduğunu düşünebilirsin anca.

Cyberpunk PC vs PS karşılaştırmalarını izlesen hangisinin daha iyi grafik işlediğini anlarsın.

Top Bottom