Son olarak kendi kendini ele veriyorsun;
Yazmışsın ki "2023'de bu yıl PC'ye çıkan ne oyun varsa rezil performans verdi çoğu patladı PC tarafında hep." Senin o övdüğün Sony TLOU'ı PC için portlarken patladı neden bundan behsetmiyorsun peki?
Ayrıca demişsin TR'de PC oyunu oynanmaz vb.
Peki o zaman sen aynı oyunu kazık fiyattan alıp üstüne mod desteği olmamasını savunmaya devam et.
Ayrıca cahil olan sensin bana dedin ki oyun traileri psden kayıt edildi şimdi de haberin linkini unuttuk diyorsun çok yalancısın çok.
Ayrıca bana cahil demen komik oyun geliştirme konusunda bilgin 0 bilmediğin konularda konuşma bence.
Yazmışsın ki "2023'de bu yıl PC'ye çıkan ne oyun varsa rezil performans verdi çoğu patladı PC tarafında hep." Senin o övdüğün Sony TLOU'ı PC için portlarken patladı neden bundan behsetmiyorsun peki?
Ayrıca demişsin TR'de PC oyunu oynanmaz vb.
Peki o zaman sen aynı oyunu kazık fiyattan alıp üstüne mod desteği olmamasını savunmaya devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sana Oyun psde kötü demedim okuduğunu anlayamıyorsun hala Xboxı boş yere kötülüyorsun şuan o dediğin grafik anlamında psnin xbox ile bir farkı yok.Lan bela mısın sen şu yazdıkların ile bile zırcahil olduğunu 6. mesajın ile damgalayıp mühürledin seni ciddiye alıp cevap vermedikçe daha da alevleniyorsun yazdıklarım her şey kaynağı var zaten azıcık Xbot trollüğü yapmayı bırakıp düz bir insan kafası ile düşünsen yazıp kontrol edebilirsin gelmiş hala bana yazıyorsun.
Cyberpunk 2077 PC vs PS5 diyor adam harbi zır cahil PC de Nvidia sponsoluğu ile path tracing ve Dlss gibi bin bir çeşit adeta Nvida ekran karı techdemo oyunu ile karşılatırma yapacak kadar bilgisiz bir adam olduğunu da belirttiğin için sağ ol.
Cyberpunk 2077 PS5 de nasıl çalışıyor diyorsan mükemmel çalışıyor dualsense desteği müthiş Native 4K RTX gölge 30FPS 1800p den 4K ya upscale RTX kapalı 60 FPS çalışıyor Phantom Liberty DLC ile beraber oyunda her şeyi yaparak platin kupayı aldım Xbot o yüzden gelip bana burada bir şey bilmeden akıl verme oyunu gömdüğüm dönem oyuna 460 TL para ile ön sipariş aldığım dönemdi adamlar oyunu bozuk çıkarmasını eleştiriyorum ona bile bomboş yorum yapmışsın yazık sana.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca cahil olan sensin bana dedin ki oyun traileri psden kayıt edildi şimdi de haberin linkini unuttuk diyorsun çok yalancısın çok.
Ayrıca bana cahil demen komik oyun geliştirme konusunda bilgin 0 bilmediğin konularda konuşma bence.