Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Obaa arkadaş benim yazdıklarımı sanki iddiaymış gibi çürüttüğünü zannediyor ağrı vaka hem İngilizce bilmiyor hem de benim yazdıklarımı çürüttüğünü zannediyor adam Phil Spencer'ın söylediklerini değil Wccftech'in Xbox fanboylarına yazdığı teselli mesajını kaynak olarak alıyor şaka gibi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: günün mesajı olarak kalsın bu.

Kaynak olarak beni çürüttüğü mesajın Türkçe full çevrisi arkadaşlar okuyun da gülün eğlenin biraz.
Bu nedenle, Xbox hayranlarının henüz umutsuzluğa kapılmasına gerek yok, özellikle de bugünün diğer büyük sızıntısı Microsoft'un bir Xbox Serisi orta nesil yenileme ve 2028'de gelecek yeni nesil bir Xbox konsolu hazırladığını gösteriyor. Microsoft, ZeniMax'in satın alınması ve Activision Blizzard'ı satın alma girişimi arasında oyun pazarına büyük yatırımlar yaptı ve özellikle Activision Blizzard'ı satın alma konusunda düzenleyicilerle olan son engelleri aşabilirse, bu yatırımların meyve verdiğini görme şansına sahip olmadan önce vazgeçmesi pek olası değil. Yine de Spencer'ın sözleri, Microsoft için Game Pass aracılığıyla konsolların ötesine geçmenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor.

@mehmet_10 @Necromancerr @CupOk @Che_ @PurpleWebb @SECTOSS @Skynel beni bu Xbot bu gün felaket güldürüp eğlendirdi sizde bu Xbot arkadaşın yazdıklarını okuyun da eğlenin biraz :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:.
Xbox kendi kendini öldürüyor. Fanboylar napsın

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Obaa arkadaş benim yazdıklarımı sanki iddiaymış gibi çürüttüğünü zannediyor ağrı vaka hem İngilizce bilmiyor hem de benim yazdıklarımı çürüttüğünü zannediyor adam Phil Spencer'ın söylediklerini değil Wccftech'in Xbox fanboylarına yazdığı teselli mesajını kaynak olarak alıyor şaka gibi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: günün mesajı olarak kalsın bu.

Kaynak olarak beni çürüttüğü mesajın Türkçe full çevrisi arkadaşlar okuyun da gülün eğlenin biraz.
Bu nedenle, Xbox hayranlarının henüz umutsuzluğa kapılmasına gerek yok, özellikle de bugünün diğer büyük sızıntısı Microsoft'un bir Xbox Serisi orta nesil yenileme ve 2028'de gelecek yeni nesil bir Xbox konsolu hazırladığını gösteriyor. Microsoft, ZeniMax'in satın alınması ve Activision Blizzard'ı satın alma girişimi arasında oyun pazarına büyük yatırımlar yaptı ve özellikle Activision Blizzard'ı satın alma konusunda düzenleyicilerle olan son engelleri aşabilirse, bu yatırımların meyve verdiğini görme şansına sahip olmadan önce vazgeçmesi pek olası değil. Yine de Spencer'ın sözleri, Microsoft için Game Pass aracılığıyla konsolların ötesine geçmenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor.

@mehmet_10 @Necromancerr @CupOk @Che_ @PurpleWebb @SECTOSS @Skynel @SadeceBirisi. beni bu Xbot bu gün felaket güldürüp eğlendirdi sizde bu Xbot arkadaşın yazdıklarını okuyun da eğlenin biraz :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:.
Dostum alıntıladığım kısımda belirttiğim gibi orda da ayni şeyler yazıyor.

Yazdığım şeyde ne komik anlamadım attığın kaynak bile yeni konsol çıkacağını söylüyor?
Ayrıca İngilizceme laf etmişsin ama kendin çeviriden çevirip gelmişsin bu yüzden birçok devrik cümle var.

Tekrar ediyorum bu adamlar 2026'da çekilecekse neden neden 2028'de konsol çıkarsınlar sorunun cevabını alamadım hala?

Ayrıca XBOX fanboy'u falan değilim sadece doğruları söylüyorum.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Halit Efe Kaplan

@mehmet_10 @Necromancerr @CupOk @Che_ @PurpleWebb @SECTOSS @Skynel @SadeceBirisi. beni bu Xbot bu gün felaket güldürüp eğlendirdi sizde bu Xbot arkadaşın yazdıklarını okuyun da eğlenin biraz :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:.
bende zamanında xbox fanboyuydum....... ama en azından ps nın exc lerıne bıle laf edıcek kadar düşmemiştim (yunus hocam benım gıbı xbox cının başını öper xd)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Günün “Güldür güldür” bölümü teşekkürler yunus bey çok eğlendim okurken absbabsb

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Dostum iyi günler, bak ben herhangi bir firmayı tutmuyorum/yüceltmiyorum bunu 4. Kez söylüyorum.

Günde milyonlar kazanan 2 firmanın mevzuları beni ilgilendirmiyor, ben sadece doğru olduğundan emin olduğum veya senin yanlış olduğun şeyleri doğruya çekmeye çalışıyorum. Sana ne kadar anlatmaya çalışsam da hala XBOT deyip duruyorsun.

Bu 2 firma batsa da umrumda olmaz batmasa da ayrıca ben bunları niye savunayım beni alakadar etmiyor sadece bildiklerimi söylüyorum.
Ayrıca oyun sektörünün içinde olan hatta geliştirici olan birisine cahil deyip kaçınman gerçekten üzücü.
Zamanımı bu boş konulara harcamak istemiyorum ama konu fazla uzuyor cidden. Herkesin haklı veya kusurlu olduğu yerler vardır normal olarak firmalar da böyle bunu neden kabul etmek istemiyorsun veya eline ne geçiyor.

Eğer ki konuyu devam ettirmek istiyorsan bana saçma saçma kaçamak cevaplar verme veya kaynaklar belirtme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana bu saçma Microsoftu ve alakasız olarak GTA6 hakkındaki konudan savundurtuyorsun ya cidden anlamıyorum.
Söylediğin şeyler de cidden komik. Kim olduğunu veya neyle uğraştığını bilmiyorum ama biraz objektif ol en azından yapamıyorsan bunu söyle.

Son düzenleme:

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Haklı olduğun tek biryer yok ama olsun 'd
Ayrıca phil spencer veya xbox umrumda bile değil ki iki konsola da para dahi vermem

TheworstD32132

80+ Bronze
Digital Foundry GTA VI'nın Xbox Series S'de nasıl çalışacağını tahmin ediyor; bu neslin piyasaya sürülen en zayıf konsolunda 720P 30 FPS bekliyor en iyimser tahmini yapmış adamlar ben Baldurs Gate 3 vakasından sonra geleceğinden bile şüpheliyim gelirse ekranda sulu boya gibi oynayacaklar GTA VI'yı .

Ayrıca video da Digital Foundry RTX 3080 veya üzeri GPU'ya sahip Bilgisayar kullanıcılarının sayısının Xbox Series X sahiplerinden daha fazla olduğuna dikkat çekiyor.
Oyunu PS5 ile PC'ye çıkarıp Xbox Series konsollarını es geçse adamlar daha çok para kazanacak çünkü Xbox Series X kullanıcı sayısı 5 milyon :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Özellikle bizim ülkemizde hocam tek tutturdukları "benceğ iksboks çunki geympes varr" bu. Gidip bi mağazasını bile açmamışlardır onlar.

Top Bottom