Xbox kendi kendini öldürüyor. Fanboylar napsınObaa arkadaş benim yazdıklarımı sanki iddiaymış gibi çürüttüğünü zannediyor ağrı vaka hem İngilizce bilmiyor hem de benim yazdıklarımı çürüttüğünü zannediyor adam Phil Spencer'ın söylediklerini değil Wccftech'in Xbox fanboylarına yazdığı teselli mesajını kaynak olarak alıyor şaka gibi günün mesajı olarak kalsın bu.
Microsoft May Exit Gaming Business If Game Pass Subscribers off Console Don't Increase Enough by 2027
Microsoft's Phil Spencer said in testimony that the company may exit its gaming business if GP subscribers off consoles don't increase a lot.wccftech.com
Kaynak olarak beni çürüttüğü mesajın Türkçe full çevrisi arkadaşlar okuyun da gülün eğlenin biraz.
Bu nedenle, Xbox hayranlarının henüz umutsuzluğa kapılmasına gerek yok, özellikle de bugünün diğer büyük sızıntısı Microsoft'un bir Xbox Serisi orta nesil yenileme ve 2028'de gelecek yeni nesil bir Xbox konsolu hazırladığını gösteriyor. Microsoft, ZeniMax'in satın alınması ve Activision Blizzard'ı satın alma girişimi arasında oyun pazarına büyük yatırımlar yaptı ve özellikle Activision Blizzard'ı satın alma konusunda düzenleyicilerle olan son engelleri aşabilirse, bu yatırımların meyve verdiğini görme şansına sahip olmadan önce vazgeçmesi pek olası değil. Yine de Spencer'ın sözleri, Microsoft için Game Pass aracılığıyla konsolların ötesine geçmenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor.
@mehmet_10 @Necromancerr @CupOk @Che_ @PurpleWebb @SECTOSS @Skynel beni bu Xbot bu gün felaket güldürüp eğlendirdi sizde bu Xbot arkadaşın yazdıklarını okuyun da eğlenin biraz .
Dostum alıntıladığım kısımda belirttiğim gibi orda da ayni şeyler yazıyor.Obaa arkadaş benim yazdıklarımı sanki iddiaymış gibi çürüttüğünü zannediyor ağrı vaka hem İngilizce bilmiyor hem de benim yazdıklarımı çürüttüğünü zannediyor adam Phil Spencer'ın söylediklerini değil Wccftech'in Xbox fanboylarına yazdığı teselli mesajını kaynak olarak alıyor şaka gibi günün mesajı olarak kalsın bu.
Microsoft May Exit Gaming Business If Game Pass Subscribers off Console Don't Increase Enough by 2027
Microsoft's Phil Spencer said in testimony that the company may exit its gaming business if GP subscribers off consoles don't increase a lot.wccftech.com
Kaynak olarak beni çürüttüğü mesajın Türkçe full çevrisi arkadaşlar okuyun da gülün eğlenin biraz.
Bu nedenle, Xbox hayranlarının henüz umutsuzluğa kapılmasına gerek yok, özellikle de bugünün diğer büyük sızıntısı Microsoft'un bir Xbox Serisi orta nesil yenileme ve 2028'de gelecek yeni nesil bir Xbox konsolu hazırladığını gösteriyor. Microsoft, ZeniMax'in satın alınması ve Activision Blizzard'ı satın alma girişimi arasında oyun pazarına büyük yatırımlar yaptı ve özellikle Activision Blizzard'ı satın alma konusunda düzenleyicilerle olan son engelleri aşabilirse, bu yatırımların meyve verdiğini görme şansına sahip olmadan önce vazgeçmesi pek olası değil. Yine de Spencer'ın sözleri, Microsoft için Game Pass aracılığıyla konsolların ötesine geçmenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor.
@mehmet_10 @Necromancerr @CupOk @Che_ @PurpleWebb @SECTOSS @Skynel @SadeceBirisi. beni bu Xbot bu gün felaket güldürüp eğlendirdi sizde bu Xbot arkadaşın yazdıklarını okuyun da eğlenin biraz .
bende zamanında xbox fanboyuydum....... ama en azından ps nın exc lerıne bıle laf edıcek kadar düşmemiştim (yunus hocam benım gıbı xbox cının başını öper xd)Obaa arkadaş benim yazdıklarımı sanki iddiaymış gibi çürüttüğünü zannediyor ağrı vaka hem İngilizce bilmiyor hem de benim yazdıklarımı çürüttüğünü zannediyor adam Phil Spencer'ın söylediklerini değil Wccftech'in Xbox fanboylarına yazdığı teselli mesajını kaynak olarak alıyor şaka gibi günün mesajı olarak kalsın bu.
@mehmet_10 @Necromancerr @CupOk @Che_ @PurpleWebb @SECTOSS @Skynel @SadeceBirisi. beni bu Xbot bu gün felaket güldürüp eğlendirdi sizde bu Xbot arkadaşın yazdıklarını okuyun da eğlenin biraz .
Günün “Güldür güldür” bölümü teşekkürler yunus bey çok eğlendim okurken absbabsbObaa arkadaş benim yazdıklarımı sanki iddiaymış gibi çürüttüğünü zannediyor ağrı vaka hem İngilizce bilmiyor hem de benim yazdıklarımı çürüttüğünü zannediyor adam Phil Spencer'ın söylediklerini değil Wccftech'in Xbox fanboylarına yazdığı teselli mesajını kaynak olarak alıyor şaka gibi günün mesajı olarak kalsın bu.
Özellikle bizim ülkemizde hocam tek tutturdukları "benceğ iksboks çunki geympes varr" bu. Gidip bi mağazasını bile açmamışlardır onlar.Digital Foundry GTA VI'nın Xbox Series S'de nasıl çalışacağını tahmin ediyor; bu neslin piyasaya sürülen en zayıf konsolunda 720P 30 FPS bekliyor en iyimser tahmini yapmış adamlar ben Baldurs Gate 3 vakasından sonra geleceğinden bile şüpheliyim gelirse ekranda sulu boya gibi oynayacaklar GTA VI'yı .
Ayrıca video da Digital Foundry RTX 3080 veya üzeri GPU'ya sahip Bilgisayar kullanıcılarının sayısının Xbox Series X sahiplerinden daha fazla olduğuna dikkat çekiyor.
Oyunu PS5 ile PC'ye çıkarıp Xbox Series konsollarını es geçse adamlar daha çok para kazanacak çünkü Xbox Series X kullanıcı sayısı 5 milyon