Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

99723

80+ Silver
Hemen konuyu sildiklerinden arşivden bakılabiliyor daha yeni oldu olay GTAForums konuyu silmiş ama olan oldu artık adam yeni Telegram adresini paylaşmış bile çoktan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yazının birkaç saat önce yapıldığını belirtmekte fayda var. Pazar gecesi olduğu kesin. Bu sadece GTA 6 korsanının gerçekten hala aktif olduğunu gösteriyor, en azından GTA 6 verilerini satışa sunduğu ve başka bir kamuya açık veri yayınlama sözü verdiği yeni Telegram'ında.

Durum çok kötü Rockstar Games ne yapacak acaba.

Dolar

80+ Silver
Hemen konuyu sildiklerinden arşivden bakılabiliyor daha yeni oldu olay GTAForums konuyu silmiş ama olan oldu artık adam yeni Telegram adresini paylaşmış bile çoktan.

Bu yazının birkaç saat önce yapıldığını belirtmekte fayda var. Pazar gecesi olduğu kesin. Bu sadece GTA 6 korsanının gerçekten hala aktif olduğunu gösteriyor, en azından GTA 6 verilerini satışa sunduğu ve başka bir kamuya açık veri yayınlama sözü verdiği yeni Telegram'ında.

Durum çok kötü Rockstar Games ne yapacak acaba.
Bu adam bulunmamışmıydı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,553
İsim
Oğuz Oğuz
Grafik ve fizik olarak kusursuz çıkacağından şüphem yok çünkü bu oyun GTA’nın en önemli markası. Rockstar genelde fragmanı çıkardıktan 2 yıl sonra oyunu piyasaya sürer.
Gta 5’in 2011’de ki fragmanı yayımlandı ve 2013’de çıktı. Yine aynı şekilde rdr2 2016’da ilk fragmanı yayımlandı ve 2018’de çıktı. Benimde tahminim 2023 yaz veya sonbahar aylarında fragmanı yayımlayıp 2025 yılında çıkması.
Ama bunları bir yana bırakırsak keşke bunları öğrenmeseydik diyorum. Çoğu fiziği, karakterleri ve en önemlisi ise haritayı gördük.
Fragmanı heyecanla izleyip hangi şehirde geçeceğini öğrenmek isterdim. Bence bütün büyüsü kaçtı. Bazen her detayı öğrenmek iyi değildir.

99723

80+ Silver
Bu adam bulunmamışmıydı?
Hayır videoların çoğunu izlenme almak için yaptılar bilgiler fake di uber ile bağlantı sadece adlarındaydı 16 yaşındaki İngiltere de yaşayan hacker çocuk haberleri de fake di hepsi GTA VI nın nasıl bir HYPE olduğunu bildikleri için yapılan haberler ve videolardı.

Grafik ve fizik olarak kusursuz çıkacağından şüphem yok çünkü bu oyun GTA’nın en önemli markası. Rockstar genelde fragmanı çıkardıktan 2 yıl sonra oyunu piyasaya sürer.
Gta 5’in 2011’de ki fragmanı yayımlandı ve 2013’de çıktı. Yine aynı şekilde rdr2 2016’da ilk fragmanı yayımlandı ve 2018’de çıktı. Benimde tahminim 2023 yaz veya sonbahar aylarında fragmanı yayımlayıp 2025 yılında çıkması.
Ama bunları bir yana bırakırsak keşke bunları öğrenmeseydik diyorum. Çoğu fiziği, karakterleri ve en önemlisi ise haritayı gördük.
Fragmanı heyecanla izleyip hangi şehirde geçeceğini öğrenmek isterdim. Bence bütün büyüsü kaçtı. Bazen her detayı öğrenmek iyi değildir.
2025 bu oyun için çok geç bir tarih 2023 sonu 2024 başında kesin gelir GTA VI 2014'ten beri geliştiriliyor.
Alıntıyı görüntüle
RDR 2 de 2017 gelecekti ertelendi 2018 olmuştu.

Son düzenleme:

Dolar

80+ Silver
Hayır videoların çoğunu izlenme almak için yaptılar bilgiler fake di uber ile bağlantı sadece adlarındaydı 16 yaşındaki İngiltere de yaşayan hacker çocuk haberleri de fake di hepsi GTA VI nın nasıl bir HYPE olduğunu bildikleri için yapılan haberler ve videolardı.

2025 bu oyun için çok geç bir tarih 2023 sonu 2024 başında kesin gelir GTA VI 2014 den beridir geliştiriliyor.
Bence 2024 Eylül-Ekim

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
oyun muhtemelen böyle olcak yoksa rockstar telif atmazdı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,553
İsim
Oğuz Oğuz

2025 bu oyun için çok geç bir tarih 2023 sonu 2024 başında kesin gelir GTA VI 2014 den beridir geliştiriliyor.
Alıntıyı görüntüle
RDR 2 de 2017 gelecekti ertelendi 2018 olmuştu.
En iyi ihtimal 2024 sonu diyorum onunda 2025 baharına ertelenmesi olası.

99723

80+ Silver
Hacker Teapotuberhacker geri döndü. GTA 6'nın bilgilerinin ve sahip olduğu her şeyin satılık olduğunu söylüyor. Hala her an onları sızdırabilir.

En iyi ihtimal 2024 sonu diyorum onunda 2025 baharına ertelenmesi olası.
Sizin dediğiniz de olabilir ama ben hala 2023 sonu 2024 başı kesin geleceğinden eminim.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Hacker Teapotuberhacker geri döndü. GTA 6'nın bilgilerinin ve sahip olduğu her şeyin satılık olduğunu söylüyor. Hala her an onları sızdırabilirdi.

Sizin dediğiniz de olabilir ama ben hala 2023 sonu 2024 başı kesin geleceğinden eminim.

Oyunun 2024 başı gelmesi imkansız 2024 ikinci çeyrekte anca.

99723

80+ Silver
Oyunun 2024 başı gelmesi imkansız 2024 ikinci çeyrekte anca.
2014'ten beridir geliştirilmeseydi bende sizin gibi düşünürdüm ama GTA VI 2014'ten beri geliştiriliyor o yüzden 2023 sonu 2024 başı kesin bu oyun çıkar.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu görüntüler den bile oyunun ne kadar geliştiğini anlayabiliyorsunuz en üsteki görselde trafik ve yaya npc si bile var. Bunların yapay zekası kodlanmış trafik yapay zekası kodlanmış.

Son düzenleme:

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
2014 den beridir geliştirilmeseydi bende sizin gibi düşünürdüm ama oyun 2014 den beri geliştiriliyor o yüzden 2023 sonu 2024 başı kesin bu oyun çıkar.
Bu bilgiyi kim söyledi sana ya kim diyor 2014 ten beri geliştirildigini ?

Bu bilgiyi kim söyledi sana ya kim diyor 2014 ten beri geliştirildigini ?
2013 te çıkan gta5 e bir sürü ek paket geldi adamlar işi gücü bıraktı 1 sene sonra gta6 yı mı geliştirmeye başladılar imkansız böyle bir şey unut yani 2024 ortaları yada sonlarını bekleyin

Top Bottom