ARDELENO
80+ Bronze
Güvenli kaynak mı hocam? Bana çok yalan gibi geldi.
Güvenli kaynak mı hocam? Bana çok yalan gibi geldi.
Fan hesabı ama herkes 29 Ekimde geleceğini tahmin ediyor.Güvenli kaynak mı hocam? Bana çok yalan gibi geldi.
2 günde bir %1 azalıyor.
Çıksın bakarızŞimdi bişey sorucam biliyorum şuanda herkes burda heyecan ve gergin bi şekilde duyuru beklior ama lakin şunu demek istiyorum....
SİSTEMİNİZ BU OYUNU NASIL AÇICAK?!?
Ayn ztn tek yapıcağımız bu olucak....Çıksın bakarız
bence izlemek daha zevkliŞimdi bişey sorucam biliyorum şuanda herkes burda heyecan ve gergin bi şekilde duyuru beklior ama lakin şunu demek istiyorum....
benim notebook gta 5 ultra 2k da 90 fps oynatıyor. Gta 6 ultra 1080p bile oynatmazsa yeni pc alırım. Zaten ocak gibi bunu satıp masaüstü sisteme geçeceğimŞimdi bişey sorucam biliyorum şuanda herkes burda heyecan ve gergin bi şekilde duyuru beklior ama lakin şunu demek istiyorum....
Bende 3070 var dlss 3.0 gelirse çok iyi fpsler alacağımı düşünüyorum ama en düşük 1060 falan isteyebilir.Şimdi bişey sorucam biliyorum şuanda herkes burda heyecan ve gergin bi şekilde duyuru beklior ama lakin şunu demek istiyorum....
29 Ekim de %0 olacak. Bütün haberler o günde çıkacağı yönde.2 günde bir %1 azalıyor.
Bırak mutlu olalım üzmeŞimdi bişey sorucam biliyorum şuanda herkes burda heyecan ve gergin bi şekilde duyuru beklior ama lakin şunu demek istiyorum....
3000 serisine dlss 3 gelmeyeceği için ben notebook satacağım.Bende 3070 var dlss 3.0 gelirse çok iyi fpsler alacağımı düşünüyorum ama en düşük 1060 falan isteyebilir.
29 Ekim de %0 olacak. Bütün haberler o günde çıkacağı yönde.