balyozindiren
80+
Grundig saç kurutma makinesi. Kışın lazım olabilir.
Amazon fiyatından 200 tl daha ucuz.
Amazon fiyatından 200 tl daha ucuz.
Ben de bunun farklı bir modeli var ama Grundig kalitedir, üzmez.Önerir misiniz nasıl makine ?
Tamam buldum google amcadanİyonik dedigi ozellik ne oluyor tam olarak
Maalesef, türkiyede fiyatlar durmuyor. Üzücü kısım bu indirimli fiyatı.Alıntıyı görüntüle
1 Senede ne hale gelmişiz, sevindiğimiz fiyatlara bakın 14 şubat 2023 fiyatı, 250/50 kupon ile 200'e almıştım. Cidden sonumuz hiç hayra alamet değil.
Gayet memnunum, GRUNDIG zaten kaliteli ürünler üreten bir firma, 3 adet üfleme, 3 adet soğukluk ayarı var. öneririm, bu fiyatlara Vestel falan satılıyor. pişman etmez, şu enflasyonist ortamda tabi ki bu fiyata alınır, ben sadece ne hallere gelmişiz onu belirtmek için SS attım, yeni yıl gelmeden ne alacaksanız alın, sonra bu fiyatları mum ile arıyorsunuz.Maalesef, türkiyede fiyatlar durmuyor. Üzücü kısım bu indirimli fiyatı.
Yukarıda bir arkadaş makineyi soruyodu. Nasıl makine? Memnun musun?
Hocam ses seviyesi nasıl çok ses çıkarıyor mu ?Gayet memnunum, GRUNDIG zaten kaliteli ürünler üreten bir firma, 3 adet üfleme, 3 adet soğukluk ayarı var. öneririm, bu fiyatlara Vestel falan satılıyor. pişman etmez, şu enflasyonist ortamda tabi ki bu fiyata alınır, ben sadece ne hallere gelmişiz onu belirtmek için SS attım, yeni yıl gelmeden ne alacaksanız alın, sonra bu fiyatları mum ile arıyorsunuz.
Ses çıkarmıyor desem yalan olur, ama üfleme ve sıcaklık ayarı 3 olduğunda iyi ses çıkarıyor ben 2 ayarıda 2/2 kullanıyorum, eski powertec makinem kadar ses çıkarmıyorHocam ses seviyesi nasıl çok ses çıkarıyor mu ?
Birde aklımda powertec saç kurutma makinesi vardı bunu alarak iyi mi ettim sizce ?