Neler Yeni

🔥İndirim Grundig 2400 Watt Saç Kurutma Makinesi 699 tl

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Ses çıkarmıyor desem yalan olur, ama üfleme ve sıcaklık ayarı 3 olduğunda iyi ses çıkarıyor ben 2 ayarıda 2/2 kullanıyorum, eski powertec makinem kadar ses çıkarmıyor
Umarım üzmez hocam sizden de tavsiye alarak aldım en sevmediğim işlem ise hemen bozulursa garantiyle uğraşacağım.

ruaF1912

80+ Bronze
Umarım üzmez hocam sizden de tavsiye alarak aldım en sevmediğim işlem ise hemen bozulursa garantiyle uğraşacağım.
Pişman edeceğini sanmıyorum hocam, yukarıdaki mesajımda dediğim gibi, o tarihten beri haftada minimum 2 kez aktif kullanıyorum, hala pişman etmedi ürün.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
EFSANE100 kuponu devam ediyorsa kullanın. 700 e 100

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Pişman edeceğini sanmıyorum hocam, yukarıdaki mesajımda dediğim gibi, o tarihten beri haftada minimum 2 kez aktif kullanıyorum, hala pişman etmedi ürün.
Hocam selamlar makine elime ulaştı ama makineyi çalıştırdığım da içinde küçük kıvılcıma benzer bir parıltı görüyorum normal mi iade mi etmeliyim ?

hamonbru

80+
Hocam selamlar makine elime ulaştı ama makineyi çalıştırdığım da içinde küçük kıvılcıma benzer bir parıltı görüyorum normal mi iade mi etmeliyim ?
Fırçasız motorda kıvılcım olması normaldir
alev boyutuna ulaşıyorsa sorun olabilir 🔥

trechus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Fön makinası ve kurutma amaçlı powertech öneririm arkadaşlar. Kuaförlerin kullandığı makina hem çok güçlü hem de bozulmak bilmiyor. Kuaförler sürekli arıza yapan ürünlerden uzak durur bu mantıkla düşünebilirsiniz. Şu anki fiyatları nedir bilmiyorum ama piyasaya göre hep uygun fiyatlı Türk malı bir markadır.

ruaF1912

80+ Bronze
Şuan işteyim hocam, eve gidince bir bakayım benim üründe bu tür şey var mı

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Şuan işteyim hocam, eve gidince bir bakayım benim üründe bu tür şey var mı
Hocam size zahmet unutmazsanız çok iyi olur iade talebi oluşturucam sizden haber bekliyorum teşekkürler tekrar.

Top Bottom