brsokcu
80+ Bronze
iyonik dediği sdaçta elektriklenme yapmıyor. Ama bana göre iksiide birebir aynı.İyonik dedigi ozellik ne oluyor tam olarak
iyonik dediği sdaçta elektriklenme yapmıyor. Ama bana göre iksiide birebir aynı.İyonik dedigi ozellik ne oluyor tam olarak
Umarım üzmez hocam sizden de tavsiye alarak aldım en sevmediğim işlem ise hemen bozulursa garantiyle uğraşacağım.Ses çıkarmıyor desem yalan olur, ama üfleme ve sıcaklık ayarı 3 olduğunda iyi ses çıkarıyor ben 2 ayarıda 2/2 kullanıyorum, eski powertec makinem kadar ses çıkarmıyor
Pişman edeceğini sanmıyorum hocam, yukarıdaki mesajımda dediğim gibi, o tarihten beri haftada minimum 2 kez aktif kullanıyorum, hala pişman etmedi ürün.Umarım üzmez hocam sizden de tavsiye alarak aldım en sevmediğim işlem ise hemen bozulursa garantiyle uğraşacağım.
Hocam selamlar makine elime ulaştı ama makineyi çalıştırdığım da içinde küçük kıvılcıma benzer bir parıltı görüyorum normal mi iade mi etmeliyim ?Pişman edeceğini sanmıyorum hocam, yukarıdaki mesajımda dediğim gibi, o tarihten beri haftada minimum 2 kez aktif kullanıyorum, hala pişman etmedi ürün.
Fırçasız motorda kıvılcım olması normaldirHocam selamlar makine elime ulaştı ama makineyi çalıştırdığım da içinde küçük kıvılcıma benzer bir parıltı görüyorum normal mi iade mi etmeliyim ?
Şuan işteyim hocam, eve gidince bir bakayım benim üründe bu tür şey var mıHocam selamlar makine elime ulaştı ama makineyi çalıştırdığım da içinde küçük kıvılcıma benzer bir parıltı görüyorum normal mi iade mi etmeliyim ?
Hocam size zahmet unutmazsanız çok iyi olur iade talebi oluşturucam sizden haber bekliyorum teşekkürler tekrar.Şuan işteyim hocam, eve gidince bir bakayım benim üründe bu tür şey var mı
Unutmam hocam, tekrar bu mesajı cevaplarsanız akşam üzeriHocam size zahmet unutmazsanız çok iyi olur iade talebi oluşturucam sizden haber bekliyorum teşekkürler tekrar.
Hocam selamlar eve vardınız mı ?Unutmam hocam, tekrar bu mesajı cevaplarsanız akşam üzeri
Hocam mesaiye kaldım malesef, gece 12 yi bulur gibi gitmemHocam selamlar eve vardınız mı ?