Neler Yeni

🔥İndirim Grundig cam kettle kodla 709 tl

cgokhans

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
BÜYÜKMART100 kuponu ile 709 TL grundig kettle.
Not: kupon tüm alışverişler için 100/700 indirim sağlıyor
1000093847.jpg

Şu mantığı anlamıyorum. Elektriğin olduğu yerlerde genelde ocak da oluyor. Ocak yerine niye bu kettle ı kullanıyor insanlar?

Kettle ne işe yarıyor ve kimler kullanıyor?

Çok daha hızlı çünkü

Şu mantığı anlamıyorum. Elektriğin olduğu yerlerde genelde ocak da oluyor. Ocak yerine niye bu kettle ı kullanıyor insanlar?

Daha az enerjiyle daha hızlı ısıtıyor

Hocam zamandan ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Bir de benim gibi doğalgaz alt yapısı olmayanların tüp ömrünü doğal olarak arttırıyor XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

709TL ye iyi mi hocam, evde kettle yok alinir mi
Bence alınır hocam Kayınvalidemde grundig var kaç yıldır maşallah ı var. Tabi elektronik işi şans işidir de onu da unutmamak lazım. Maalesef güncel fiyatlar yüksek bu fiyata göre en iyisi bu görünüyor.

Hocam zamandan ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Bir de benim gibi doğalgaz alt yapısı olmayanların tüp ömrünü doğal olarak arttırıyor XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınır hocam Kayınvalidemde grundig var kaç yıldır maşallah ı var. Tabi elektronik işi şans işidir de onu da unutmamak lazım. Maalesef güncel fiyatlar yüksek bu fiyata göre en iyisi bu görünüyor.
tamamdır alacağım teşekkür ediyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,131
Üyeler
173,463
Son üye
StarScr3am3535
Geri