BÜYÜKMART100 kuponu ile 709 TL grundig kettle.
Not: kupon tüm alışverişler için 100/700 indirim sağlıyor
Not: kupon tüm alışverişler için 100/700 indirim sağlıyor
hızlı hocamŞu mantığı anlamıyorum. Elektriğin olduğu yerlerde genelde ocak da oluyor. Ocak yerine niye bu kettle ı kullanıyor insanlar?
Kettle ne işe yarıyor ve kimler kullanıyor?
Daha az enerjiyle daha hızlı ısıtıyorŞu mantığı anlamıyorum. Elektriğin olduğu yerlerde genelde ocak da oluyor. Ocak yerine niye bu kettle ı kullanıyor insanlar?
Hocam zamandan ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Bir de benim gibi doğalgaz alt yapısı olmayanların tüp ömrünü doğal olarak arttırıyor XDŞu mantığı anlamıyorum. Elektriğin olduğu yerlerde genelde ocak da oluyor. Ocak yerine niye bu kettle ı kullanıyor insanlar?
Bence alınır hocam Kayınvalidemde grundig var kaç yıldır maşallah ı var. Tabi elektronik işi şans işidir de onu da unutmamak lazım. Maalesef güncel fiyatlar yüksek bu fiyata göre en iyisi bu görünüyor.709TL ye iyi mi hocam, evde kettle yok alinir mi
tamamdır alacağım teşekkür ediyorum hocamHocam zamandan ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Bir de benim gibi doğalgaz alt yapısı olmayanların tüp ömrünü doğal olarak arttırıyor XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence alınır hocam Kayınvalidemde grundig var kaç yıldır maşallah ı var. Tabi elektronik işi şans işidir de onu da unutmamak lazım. Maalesef güncel fiyatlar yüksek bu fiyata göre en iyisi bu görünüyor.
Güle güle kullanın hocam.tamamdır alacağım teşekkür ediyorum hocam
üniversitede piriz var ocak yokŞu mantığı anlamıyorum. Elektriğin olduğu yerlerde genelde ocak da oluyor. Ocak yerine niye bu kettle ı kullanıyor insanlar?