bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Sabah elektrik kesildi dahada gelmedi. Son 2.5 gb İnternetim kaldı maçı izlemeye yeter mi? Maçı izleyemezsem 1 ay depresyona girerim.
Eyw hacı ben İnterneti kapatıyom malum kısıtlırahat rahat yeter 2.5 GB. Çözünürlük ayarlama varsa 480P üzerine çıkma.
Maça kadar gelirSabah elektrik kesildi dahada gelmedi. Son 2.5 gb İnternetim kaldı maçı izlemeye yeter mi? Maçı izleyemezsem 1 ay depresyona girerim.
Sabah kesildi hâlâ yok ya ağzımda bisiklet lambası tutarak mısır patlattım hâlâ gelmediMaça kadar gelir
yarıldım buna ya yanlış anlama sadece komik geldi. Zordur hocam bir de fanatikseniz artık gelsin diye baya sövüp duruyorsunuzdur. Aradınız mı arıza çalışması mı var diye?Sabah kesildi hâlâ yok ya ağzımda bisiklet lambası tutarak mısır patlattım hâlâ gelmedi
Hocam 186 dan tut hidro elektrik santraline kadar aradım heryeri yok abi elektrik yok. En son çare dayımı aradım iyi priz takiyordu belki elektrik sorununu çözeriz diye. Maçı telefondan herturlu izlerim İnternet paketi alıp ama televizyondan izlemek istiyordum 1 aydır evi ortamı herseyi ayarladım ses sistemi bile kurdum işte boşuna bahtsizbedevi değilimyarıldım buna ya yanlış anlama sadece komik geldi. Zordur hocam bir de fanatikseniz artık gelsin diye baya sövüp duruyorsunuzdur. Aradınız mı arıza çalışması mı var diye?
iyi ki de izleyemedin bomboştu maçHocam 186 dan tut hidro elektrik santraline kadar aradım heryeri yok abi elektrik yok. En son çare dayımı aradım iyi priz takiyordu belki elektrik sorununu çözeriz diye. Maçı telefondan herturlu izlerim İnternet paketi alıp ama televizyondan izlemek istiyordum 1 aydır evi ortamı herseyi ayarladım ses sistemi bile kurdum işte boşuna bahtsizbedevi değilim
Son 30 dakika kala elektrik geldi ne yazık ki izledim. 186 yi tekrar arayıp elektriği neden açtılar diye küfrettim.iyi ki de izleyemedin bomboştu maç