Neler Yeni

Gs fb derbisini kaçak izlemek için kaç gb internet gerekli.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Sabah elektrik kesildi dahada gelmedi. Son 2.5 gb İnternetim kaldı maçı izlemeye yeter mi? Maçı izleyemezsem 1 ay depresyona girerim.

şahin doğan

80+ Platinum
rahat rahat yeter 2.5 GB. Çözünürlük ayarlama varsa 480P üzerine çıkma.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
Hocam ben bein sporsttan fb bjk maçını izlemiştim 2 gb gitmişti yeterli olur yani rahatça izlersin ama kaliteyi düşükte tutmaya dikkat et.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arda
Sabah kesildi hâlâ yok ya ağzımda bisiklet lambası tutarak mısır patlattım hâlâ gelmedi
:D yarıldım buna ya yanlış anlama sadece komik geldi. Zordur hocam bir de fanatikseniz artık gelsin diye baya sövüp duruyorsunuzdur. Aradınız mı arıza çalışması mı var diye?

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Metehan
1.5-2 gb arası gider maks

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D yarıldım buna ya yanlış anlama sadece komik geldi. Zordur hocam bir de fanatikseniz artık gelsin diye baya sövüp duruyorsunuzdur. Aradınız mı arıza çalışması mı var diye?
Hocam 186 dan tut hidro elektrik santraline kadar aradım heryeri yok abi elektrik yok. En son çare dayımı aradım iyi priz takiyordu belki elektrik sorununu çözeriz diye. Maçı telefondan herturlu izlerim İnternet paketi alıp ama televizyondan izlemek istiyordum 1 aydır evi ortamı herseyi ayarladım ses sistemi bile kurdum işte boşuna bahtsizbedevi değilim

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arda
Hocam 186 dan tut hidro elektrik santraline kadar aradım heryeri yok abi elektrik yok. En son çare dayımı aradım iyi priz takiyordu belki elektrik sorununu çözeriz diye. Maçı telefondan herturlu izlerim İnternet paketi alıp ama televizyondan izlemek istiyordum 1 aydır evi ortamı herseyi ayarladım ses sistemi bile kurdum işte boşuna bahtsizbedevi değilim
iyi ki de izleyemedin bomboştu maç

Top Bottom