Neler Yeni

GS'de Bomba Üstüne Bomba 😮

Galatasaray yönetimi Erden Timur'la yeniden masaya oturdu.Sportif Direktör olması için.Bir daha GS haberi paylaşmayacağım ya bune arkadaş moralim bozuldu Osimhen'i görünce birde bu haber daha çok moralimi bozdu.Evet sayın hocalarım A Spor yorumcusu Taner Karaman Galatasaray yönetimi sportif direktörlüğe Erden Timur'u getirmek için yeniden çalışmalara başladığını söylüyor.

Peki siz Galatasaray'lılar Osimhen'i getiren Cenk Ergün kalsın mı? Yoksa Erden Timur geri mi gelsin? Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Osimhen kesin gelmedi resmi açıklama nerde ;)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,388
İsim
Mert Metshi
Galatasaray yönetimi Erden Timur'la yeniden masaya oturdu.Sportif Direktör olması için.Bir daha GS haberi paylaşmayacağım ya bune arkadaş moralim bozuldu Osimhen'i görünce birde bu haberi gördüm ya birde bu haber daha çok moralimi bozdu.Evet sayın hocalarım A Spor yorumcusu Taner Karaman Galatasaray yönetimi sportif direktörlüğe Erden Timur'u getirmek için yeniden çalışmalara başladığını söylüyor.

Peki siz Galatasaray'lılar Osimhen'i getiren Cenk Ergün kalsın mı? Yoksa Erden Timur geri mi gelsin? Yorumlarınızı bekliyorum...
erden timur olayi yalan ama keske gelse

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
sefa mert
Osimhen kesin gelmedi resmi açıklama nerde ;)
1725374409690.png

Top Bottom