Yardım GSKILL 32GB Ram bu ram in bios ta hızını yükseltme

NoName12

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar..
Geçenlerde youtube de bir video ile karşılaştım ram hızı yükseltme ile alakalıydı. Bende kendi ram hızımı yükseltmeyi düşünüyorum konu başlığında belirtilen ramin hızını bios tan yükseltmekte bir sorun olur mu kullanan bilen yardımcı olabilir mi? Sistem özellikleri:
INTEL Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket İşlemci.
ASUS PRIME H610M-K D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı Bulk

Merhabalar..
Geçenlerde youtube de bir video ile karşılaştım ram hızı yükseltme ile alakalıydı. Bende kendi ram hızımı yükseltmeyi düşünüyorum konu başlığında belirtilen ramin hızını bios tan yükseltmekte bir sorun olur mu kullanan bilen yardımcı olabilir mi? Sistem özellikleri:
ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı Bulk
Ram kaç MHz de çalışıyor ki 3200 değil mi?

Merhabalar..
Sorun olmaz zaten öyle yapılması gerekiyor biostan anakartının desteklediği maksimum frekansa kadar yükseltebilirsin

Zararı olmaz ise eğer açıyım her sistem kaldırmayabiliyor diye biliyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Desteklediği kadarını nasıl öğrenebilirim acaba
Desteklediği hız işlemcinin max desteği neyse odur inteller genelde 2666 2933 Yada 3200 çalışır docp açarsan artar Sorun olmaz merak etme

Tamam dır teşekkürler bu ayarı yaptım görev yöneticisinde 3200 e çıktı sanırım sorum çözüldü

Desteklediği hız işlemcinin max desteği neyse odur inteller genelde 2666 2933 Yada 3200 çalışır docp açarsan artar Sorun olmaz merak etme
Çok teşekkür ederim

Önerdiğiniz performans arttıran pc zararı olmayan bir ayar varsa onu da önerebilirseniz çok memnun olurum

Tamam dır teşekkürler bu ayarı yaptım görev yöneticisinde 3200 e çıktı sanırım sorum çözüldü

Çok teşekkür ederim
Rica ederiz.

Çok teşekkür ederim

Önerdiğiniz performans arttıran pc zararı olmayan bir ayar varsa onu da önerebilirseniz çok memnun olurum
Güç seçeneklerinden nihai performansa al daha önce yapmadıysan işlemciyi tam performansta çalıştırmanı sağlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,633
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri