Neler Yeni

GS'lilerin sevineceği haber...

Erden Timur Geri Gelsin mi ya da Gelir mi?

• Allah korusun.Ndombele,Tete'yi nenem aldı herhalde

Oylar: 7 26.9%
  • Gelsin gelsin.

Oylar: 19 73.1%

• Oy kullanan toplam üye
    26
Merhaba sevgili Galatasaray'lı hocalarım,bugün beni çok şaşırtan bir haberle ama sizi baya baya sevindirecek haberle karşınızdayım.

1.Cenk Ergün İstifa Etti:
Evet yanlış duymadınız Cenk Ergün istifa etti ve Erden Timur'la Galatasaray yönetimi yeniden masaya oturacak.Sizce Erden Timur geri gelir mi?

Markuss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Elif Başer
Erden Timur'un geri gelmesi şu anki yönetimin işine gelmez. O sebeple getirmeyebilirler.

Lordeomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet ALTUNKUŞ
Erden Timur bu yönetime geri gelmez. Daha Metin ÖZTÜRK gibi yöneticiler var

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Belki ama hiç belli olmaz hocam kesin gözüyle bakmayın Osimhen'i almış Gese daha ne olsun bizimkiler de daha 32 Yaşındaki Mane'yi alamıyor 😆😆
Ben fenerliyim derbbide gs ağır bi mağlubiyet yaşarsa büyük sorunlar çıkar ortaya ki gözüken tablo o yönde gs kadrosunda çok eksik var transfer bugün kapanıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben fenerliyim derbbide gs ağır bi mağlubiyet yaşarsa büyük sorunlar çıkar ortaya ki gözüken tablo o yönde gs kadrosunda çok eksik var transfer bugün kapanıyor
Aynen bu sene şampiyon Beşiktaş orası kesinde hocam kusura bakmayın ama Gese sizi yener.Çokta emin konuşmak istemiyorum ama bu Tesisatçı Okan'ın Fener'e puan vereceğini sanmam bizim yenmemizin sebebi 2 gol ofsayttan dönünce hele birde gol yedikleri an psikolojileri alt üst olmuştu ondan 5 tane attık yoksa o defansla yenmemiz imkansız ötesiydi.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Aynen bu sene şampiyon Beşiktaş orası kesinde hocam kusura bakmayın ama Gese sizi yener.Çokta emin konuşmak istemiyorum ama bu Tesisatçı Okan'ın Fener'e puan vereceğini sanmam bizim yenmemizin sebebi 2 gol ofsayttan dönünce hele birde gol yedikleri an psikolojileri alt üst olmuştu ondan 5 tane attık yoksa o defansla yenmemiz imkansız ötesiydi.
bu okan dediğin adam geçen sene kendi evinde 10 kişiye yenildi şampiyonluk kutlatmadı kendi sahasında şuan kadroda kanat yok osimhen defanstan alıp kendi ilerleyip atacaksa 2-3 golü bilemem beşiktaş güzel başladı maratona ama bjk eksiğide rotasyon oyuncuları as kadro kadar kaliteli değil sivas maçında zorlandığı gördük tabi gsden iyi şuan ona şüphe yok ama gs bize kendi evimizde puan vermeyecek yorumuna katılmıyorum maç günü görüşürüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
bu okan dediğin adam geçen sene kendi evinde 10 kişiye yenildi şampiyonluk kutlatmadı kendi sahasında şuan kadroda kanat yok osimhen defanstan alıp kendi ilerleyip atacaksa 2-3 golü bilemem beşiktaş güzel başladı maratona ama bjk eksiğide rotasyon oyuncuları as kadro kadar kaliteli değil sivas maçında zorlandığı gördük tabi gsden iyi şuan ona şüphe yok ama gs bize kendi evimizde puan vermeyecek yorumuna katılmıyorum maç günü görüşürüz
Beşiktaş zaten şükür Uduokhai alabildi bari.Defansta şuanlık sorun yok.Daha doğrusu hiç bir mevkimizde sorun yok.Zaten emin konuşmak istemiyorum yazmışım gözün görüyorsa tabi.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Beşiktaş zaten şükür Uduokhai alabildi bari.Defansta şuanlık sorun yok.Daha doğrusu hiç bir mevkimizde sorun yok.Zaten emin konuşmak istemiyorum yazmışım gözün görüyorsa tabi.
Bende yorumuna katılmıyorum dedim ki doğruluğunu görecez cumartesi günü gsyi sen gözünde fazla büyütmüşsün anlaşılan

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Belki ama hiç belli olmaz hocam kesin gözüyle bakmayın Osimhen'i almış Gese daha ne olsun bizimkiler de daha 32 Yaşındaki Mane'yi alamıyor 😆😆
Osimhen i kim almis pardon? 100 milyon euro o adam.

Ekler

• Screenshot_2024-09-13-15-55-06-878_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-13-15-55-06-878_com.android.chrome.jpg
    224.1 KB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,014,028
Üyeler
160,633