250w az gelmiş olabilir.250w PSU var bende gt710 ile kullanıyordum 1030 geçtim fakat fanlar çalışıyor görüntü yok ne yapmalıyım
250w PSU var bende gt710 ile kullanıyordum 1030 geçtim fakat fanlar çalışıyor görüntü yok ne yapmalıyım
daha önce kartı almadan önce yazdım herkes yeter dedi güvendim aldım ne yapacağım ben şimdi250w yetmemiştir gayet normal.
psu alacak kadar param kalmadıdaha önce kartı almadan önce yazdım herkes yeter dedi güvendim aldım ne yapacağım ben şimdi
Kanka işlemci ekran kartı power supply modelini söylermisin?daha önce kartı almadan önce yazdım herkes yeter dedi güvendim aldım ne yapacağım ben şimdi
Post automatically merged:
PSU alacak kadar param kalmadı
Kanka psu yetersiz kalabilir gt 1030 ile birlikte herhangi bir tamircide veya tanıdıktan başka bir psuyla dene sorunu anlarsın.İşlemci : İntel pentium g3250
Ekran Kartı : Gigabyte gt710 ddr3 2gb fanlı olan
PSU: Fsp 250w
gt1030 u zaten abim verdi 400w ve i5 9600kf ile kullanıyordu yeni bişey alınca bana verdiKanka PSU yetersiz kalabilir gt 1030 ile birlikte herhangi bir tamircide veya tanıdıktan başka bir psuyla dene sorunu anlarsın.
Tamam kanka o 400w psuyu kendi sistemine tak dene.gt1030 u zaten abim verdi 400w ve i5 9600kf ile kullanıyordu yeni bişey alınca bana verdi
kabloda sorun olması imkansız gt710 u zaten ben hdmi ile kullanıyorum ve bir sıkıntı olmuyorherkes güç yetmemiş demiş olabilir ama buna ek olarak hdmi kablosunda da sorun olabilir başka bir kablo ile tekrar dener misin
100 liraya satayım ama anında alınmıyor kiTamam kanka o 400w psuyu kendi sistemine tak dene.
Eğer çalışırsa PSU yetersiz demektir.
250w psuyu 100 liraya falan satarsın.
100 lira ekleyip bi 350-400w alırsın.