Neler Yeni

Gt 1030 pasif soğutmalı OC version

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Abiler pasif soğutmalı 4 aylık gt1030 aldım.82 dereceye çıkıyor fan takma girişi yok kasada da pek geniş alan yok bende psu fanı gibi büyük fan var sorum şu havayı soğutma bloğuna mı vermeliyim yoksa fanın arka tarafına mı koymalıyım

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Abiler pasif soğutmalı 4 aylık gt1030 aldım.82 dereceye çıkıyor fan takma girişi yok kasada da pek geniş alan yok bende psu fanı gibi büyük fan var sorum şu havayı soğutma bloğuna mı vermeliyim yoksa fanın arka tarafına mı koymalıyım
Fanı soğutma bloğuna koyman daha sağlıklı olur

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
marka model nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde o kadar ısınmaması gerekir gt 1030un fan olmamasına ragmen max 70 derece görür

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Fanı soğutma bloğuna koyman daha sağlıklı olur
hocam pasif soğutucu üzerine herhangi bir egzoz fanı yerleştirebilirsin benzer videolar var youtube üzerinde baya yapıştırıcı ile yapıştırıyorsun oldu bitti :D havayı karta doğru üflemesine dikkat et sadece :D

yasinsuer

80+ Bronze
kanka bende oem rx460 var o da çıkıyor 70-75 e kadar bazen 1-2 dakika 80 oluyor. Koyacağın fanın pek etkisi olmaz. bendeki kartta var küçük bir fan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 12v sanırım eski nesil kasaların ön alt tarafına takılan fan var fanı kartın blok değilde arka tarafına sıkıştırdım güçlü döndüğü için ses yapıyor ve hareket ediyor bende kasayla araya bi kağıt soktum ve GTA 5 1080 p low ayarlarda kart 56 57 derecede gidiyor işlemci ise 65 69 arası gidiyor normal egzoz fan gibi fanı aynı yere koydum kart 72 dereceden aşağıya inmedi.d büyük fanı bloğun oraya koydum ve 67 68 dolaylarında gitti. Bence değerlerim mükemmel gibi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Fazla ısınan bir kart değil normalde.
Arkadaşların dediği gibi eğer internetten bulabilirsen bazı videoları var fan takımı hakkında.
Belki kasanın hava sirkülasyonu yeterli değildir bu da ihtimaller doğrultusunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla ısınan bir kart değil normalde.
Arkadaşların dediği gibi eğer internetten bulabilirsen bazı videoları var fan takımı hakkında.
Belki kasanın hava sirkülasyonu yeterli değildir bu da ihtimaller doğrultusunda.
Bide bir şey garibime gitti bu kart OC versiyon Max boost hızlı 1518 MHz ama afterburner dan bakıyorum arada bir 1817 MHz e çıkıyor ben ilkten hız 1265 görünüyor diye 1518 e göre hesaplayıp boostladım ama ekranda pikselleşme oldu kasayı yeniden başlattı.Bende hızı +253 den 100 e çektim kart sıkıntısız şuan memory clock a kaç yapabilirim bilen varsa onu da overclocklayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,600
Üyeler
166,240
Son üye
suatron