-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Bilgisayardan bu akdar uzak olan birisi özellikleri o kadar detaylı yazamaz
Bilgisayarcı sağlam kazıklamış dostu. Bendede e5200 4gb ram ve gt220 var maks 50 sendede öyle olur :/arkadaşlar bilgisayarcıdan babamla birlikte pc aldım. adama cs go oynicam güzel bi pc ver dedim. oda ben cs go bilmiyorum ama bu sistemle her oynu oynarsın seni 4 5 yıl rahat götürür dedi. bende size sormak istedim. 3200 TL'ye aldım pcmi. sanayide 2 ay çalıştım pc almak için.
intel xeon e5520 işlemci 2.26 ghz (çok yüksek ghzli güçlü bir işlemci dedi)
2gb ram (şu an için 4gb ideal ram dedi sende ilerde 2 daha ekler tam performans alırsın dedi)
geforce 210 1gb ekran kartı (1gb ekran kartı bütün oyunları açar dedi)
500gb hafıza
birde dell e177fp ekran var onada ekstradan 800 verdim (normalde 1000tl imiş bana indirim yaptı)
sizce bu pc ile cs goda espor olabilirmiyim?
Şaka bence nasil 4-5 yil gotursun abiarkadaşlar bilgisayarcıdan babamla birlikte pc aldım. adama cs go oynicam güzel bi pc ver dedim. oda ben cs go bilmiyorum ama bu sistemle her oynu oynarsın seni 4 5 yıl rahat götürür dedi. bende size sormak istedim. 3200 TL'ye aldım pcmi. sanayide 2 ay çalıştım pc almak için.
intel xeon e5520 işlemci 2.26 ghz (çok yüksek ghzli güçlü bir işlemci dedi)
2gb ram (şu an için 4gb ideal ram dedi sende ilerde 2 daha ekler tam performans alırsın dedi)
geforce 210 1gb ekran kartı (1gb ekran kartı bütün oyunları açar dedi)
500gb hafıza
birde dell e177fp ekran var onada ekstradan 800 verdim (normalde 1000tl imiş bana indirim yaptı)
sizce bu pc ile cs goda espor olabilirmiyim?
Adam ne dicek ben toplayamam dicek hali yok ya. Biraz daha biriktir 5000 liraya bilen birinden bul toplar mümkünse üniveristesili olsun.babama söylememem
Mesaj otomatik birleştirildi:
2gm ram ile tam performans alırsın dedi hiçmi şe yaramaz
Öyle deme adam elektronik spor olacakmışDirekt trolden raporluyorum valla hiç uğraşamam çok belli etmişsin.
Chrome u zor açar , video donarvideo filan izlenirmi bana o yeterli o zaman
Videoyu Chrome dan izliceksen biraz zorvideo filan izlenirmi bana o yeterli o zaman
Bu pc ile ne oyun oynarsan ne internette gezinirsin hadi hepsini geçtim anca kart oyunu oynarsın Windows 7 kurarakmodlar konuyu kapatabilirmi hiç yardımcı olmuyorsunuz zaten. troll demekten başka işiniz yokç.