Büyük ihtimalle darboğaz yoktur ama bu işlemciyle biraz daha fazla FPS alırsın.Şu an ki işlemcim Intel e5200 zulada darboğaz yiyorum 45 FPS civarı alıyorum
G31M-ES2L anakart modelim YouTube videolarını izledim adam çalıştırıyor ama biraz ısınıyorBüyük ihtimalle darboğaz yoktur ama bu işlemciyle biraz daha fazla FPS alırsın.
Bir de dikkat et, anakartın desteklemiyorsa X5460 çalışmayabilir.
Bios'u modladıktan sonra çalışacaktır. Ancak fazla ısınamdan dolayı oyunlarda kapanma ihtimali var.G31M-ES2L anakart modelim YouTube videolarını izledim adam çalıştırıyor ama biraz ısınıyor
Ben Nisan gibi PC topluyucam da sence bu işlemciyi alayım mı yoksa bekliyeyim mıBios'u modladıktan sonra çalışacaktır. Ancak fazla ısınamdan dolayı oyunlarda kapanma ihtimali var.
Ben olsam riske girmeyip Q serisi bir işlemci alırdım. Xeon alınca 100 TL'lik soğutucu masrafı çıkabilir.
Bu arada kendisi güvenilir bir satıcıdır, daha önce alışverişim oldu. Yani rahatlıkla satın alım yapabilirsin.Q9500 islemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 830298403
Q9500 islemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Zaten 2. el toplayacaksın, beklemenin bir manası yok, ne kadar erken alırsan o kadar çabuk bilgisayarın olur.Ben Nisan gibi PC topluyucam da sence bu işlemciyi alayım mı yoksa bekliyeyim mı
2. El toplamıyacagim sınavlardan sonra 1650 süper li sistem topluyacagim bu sistemi de çöpe atarım büyük ihtimalle ya da farklı işler için kullanırımZaten 2. el toplayacaksın, beklemenin bir manası yok, ne kadar erken alırsan o kadar çabuk bilgisayarın olur.
Karar sana kalmış. Daha sonra kullanırım diyorsan işlemci yükseltmek mantıklı bir iş.2. El toplamıyacagim sınavlardan sonra 1650 süper li sistem topluyacagim bu sistemi de çöpe atarım büyük ihtimalle ya da farklı işler için kullanırım