R7 240 2gb buldum yanına i5 3470 8gb ram alsam nasıl olur 720 p 100 fps üstü yeterli bana ilerde ztn 8gb ram ekleyeceğimekran kartını geçtim valorantın işlemciye dayalı bir oyun deselerde ekran kartınında etki yüzdesi yüksektir ve bu işlemcilerin rahat oynatacağını zannetmiyorum bende i3 2100 16 gb ram 480 gb ssd ve r7 240 kullandım rahat oynatmamıştı. Kısaca ölü yatırım.
Bide bu sistemi 3 ay fln kullancam sonra upgrade edicem i7 eski işlemcilerine geçerim veya fulden satıp para biriktirip pc alacağım 7 8 k yaekran kartını geçtim valorantın işlemciye dayalı bir oyun deselerde ekran kartınında etki yüzdesi yüksektir ve bu işlemcilerin rahat oynatacağını zannetmiyorum bende i3 2100 16 gb ram 480 gb ssd ve r7 240 kullandım rahat oynatmamıştı. Kısaca ölü yatırım.
Bide bu sistemi 3 ay fln kullancam sonra upgrade edicem i7 eski işlemcilerine geçerim veya fulden satıp para biriktirip pc alacağım 7 8 k yaekran kartını geçtim valorantın işlemciye dayalı bir oyun deselerde ekran kartınında etki yüzdesi yüksektir ve bu işlemcilerin rahat oynatacağını zannetmiyorum bende i3 2100 16 gb ram 480 gb ssd ve r7 240 kullandım rahat oynatmamıştı. Kısaca ölü yatırım.
i7lere bende yükseltirim diyordum ama olmuyor kendi kararın benim düşüncelerimi söyledim alıp almamak size kalmış bir şey.R7 240 2gb buldum yanına i5 3470 8gb ram alsam nasıl olur 720 p 100 fps üstü yeterli bana ilerde ztn 8gb ram ekleyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide bu sistemi 3 ay fln kullancam sonra upgrade edicem i7 eski işlemcilerine geçerim veya fulden satıp para biriktirip pc alacağım 7 8 k ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide bu sistemi 3 ay fln kullancam sonra upgrade edicem i7 eski işlemcilerine geçerim veya fulden satıp para biriktirip pc alacağım 7 8 k ya