Gt 730 2 gb ddr3 mü daha iyi r7 240 2 gb ddr3 mü daha iyidir

kanka direk şunu diyor kopyaladım
Mimari ve Çekirdek Hızı:GT 730, genellikle daha yeni ve optimize edilmiş bir mimariye sahip. Çekirdek saat hızları da R7 240’a göre biraz daha yüksek olabiliyor. Bu, aynı saat hızında daha verimli işlem yapması demek.

CUDA Çekirdekleri / İşlem Birimleri:GT 730’un CUDA çekirdek sayısı (NVIDIA kartı olduğu için) veya R7 240’ın işlem birimi sayısı, bazı modellerde GT 730 lehine oluyor. Daha fazla çekirdek, paralel işlemde avantaj sağlar.

Sürücü Desteği ve Yazılım Optimizasyonu:NVIDIA sürücüleri genellikle daha iyi ve uzun süre destek alır. Bu, hem oyunlarda hem genel performansta daha stabil ve optimize deneyim sağlar.

Bellek Hızı ve Bant Genişliği:GDDR5 yoksa bile GT 730 DDR3’nin bellek saat hızı ve bant genişliği genelde R7 240 DDR3’ten daha yüksek oluyor, bu da grafik verilerini daha hızlı işlemeye yarar.
üstün körü bakıp söylemiş oyun performansı daha iyi r7 240 ın ve ayrıca gt 730un eğer fermin mimarili modelini alırsan oyun falan oynayamazsın zaten fermin mimarili modelin sürücü desteği 2018 demi ne kesildi

üstün körü bakıp söylemiş oyun performansı daha iyi r7 240 ın ve ayrıca gt 730un eğer fermin mimarili modelini alırsan oyun falan oynayamazsın zaten fermin mimarili modelin sürücü desteği 2018 demi ne kesildi
sağol kanka, baktım zaten daha iyi ama optimizesi ve sürücü indirme kolay uğraşmazsın diyor amd de r7 240 çok eski olduğu için sorun yaratır diyor yapay zeka ama ben r7 240 alacağım teşekkür ederim.

Geri