Neler Yeni

GT1 Sistemi aldım! Kargo sorunları?

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
GÜNCELLEME**
Bilgisayar deminden elime ulaştı ve hiçbir sorun yoktu, kargolama güzeldi. Şüphesiz güvenebilirsiniz. İyi forumlar!
-------------------------
Dostlar deminden GT1 sistemi 2060 özelleştirmesi ile aldım. Sizlere sorum şu, GamingGenTR olası sorunlarda ne kadar ilgili? Veya kargoda bir sorun yaşar mıyım sizce? İlk defa yüksek bütçeli bir bilgisayar alıyorum ve açıkcası bi gerildim bir sorun çıkar diye. İyi dilekleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim. Darısı hepimizin başına!

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Gaming gen ise sıkıntı büyük (hayırlı olsun umarım bir sıkıntı yaşamazsınız)

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dostlar deminden GT1 sistemi 2060 özelleştirmesi ile aldım. Sizlere sorum şu, GamingGenTR olası sorunlarda ne kadar ilgili? Veya kargoda bir sorun yaşar mıyım sizce? İlk defa yüksek bütçeli bir bilgisayar alıyorum ve açıkcası bi gerildim bir sorun çıkar diye. İyi dilekleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim. Darısı hepimizin başına!
Haklarında kötü yorumlar var.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tokuchi77

80+ Bronze
Gaming gen ise sıkıntı çok büyük. Satış sonrası hizmet berbat.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
daha geçenlerde kasası ezilmiş, kırılmış bir arkadaş vardı. Gaming Gen pek ilgili değil galiba. sadece 1 vakadan dolayı markayı tamamen kötülemek istemem ama olaylar bu.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
hocam sadece kargo gelince abiyi video çekerek karşılayın ve abi 1 dk bekle de bir şey varmı yok mu kontrol et varsa tutanak tuttur geri gönder

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rıdvan Karakaya
Yurtiçi kargoyu seçebilirsiniz. Her ilde özenle çalışıyorlar. Uzun zamandır başka firmayla çalışmadım.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
daha geçenlerde kasası ezilmiş, kırılmış bir arkadaş vardı. Gaming Gen pek ilgili değil galiba. sadece 1 vakadan dolayı markayı tamamen kötülemek istemem ama olaylar bu.
anladım
Abdullah abi sorun yaşanırsa devreye gireceğini söyledi.
çok güzel teşekkür ederim bilmiyordum. Ona burdan ulaşabiliriz demi bir sorun oldugunda?
hocam sadece kargo gelince abiyi video çekerek karşılayın ve abi 1 dk bekle de bir şey varmı yok mu kontrol et varsa tutanak tuttur geri gönder
tamamdır hep öyle yaparım zaten hiç sorun çıkmadı bugüne kadar bunda da bir sorun çıkmaz umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtiçi kargoyu seçebilirsiniz. Her ilde özenle çalışıyorlar. Uzun zamandır başka firmayla çalışmadım.
burda sürat kargo en iyi çalışıyor garip bir şekilde. Kargo firmaları en azından Gebze'de iyi çıktı benim gördüğüm kadarıyla.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kargosu kırık gelen felan oluyormuş parçaları eksik gelenler say say bitmez birde satış sonrası destek yok nerdeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom