Neler Yeni

GT1 Sistemi aldım! Kargo sorunları?

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Marka hakkında şikayetler var bu şikayetlerin çoğunluğu ulaşılmazlık hızlı büyüyen bir marka ama tüketicilerin son zamanlarda yaşadığı sorunlardan dolayı müşteri kaybetmeye başladı ama korkmayın kargodan bir şey olacağını düşünmüyorum zaten kutuda hasar varsa sakın almayın bile bir arkadaş bu durumdan çok sıkıntı çekti şimdiden hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, dikkate alacağım sağolun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Gaming gen tecrübe ile sabit sıkıntılı bir firma, PC hocasının yapmış olduğu apu sistemi satın alan arkadaşım çok sorun yaşadı. Bozuk ürünü bir hafta incelemediler, iade istedik yokuşa sürdüler baya sancılı bir süreç geçirdik. Satış sonrası destek maalesef kötü.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Gaming gen tecrübe ile sabit sıkıntılı bir firma, PC hocasının yapmış olduğu apu sistemi satın alan arkadaşım çok sorun yaşadı. Bozuk ürünü bir hafta incelemediler, iade istedik yokuşa sürdüler baya sancılı bir süreç geçirdik. Satış sonrası destek maalesef kötü.
Ben de duydum baya kötü yorum ama Abdullah abi birebir ilgileneceğini söyledi bu yüzden güvenim tam aslında

Tokuchi77

80+ Bronze
Peki sistem Freedos mu gelecek yoksa W10 kurulu mu?
Windows 10 pro sürümü 180 günlüktü sanırsam yüklü geliyor. Ve BIOS güncel geliyor. RAM için MHz hızları gerekli seviyeye çekilmiş geliyor. Muhtemelen sadece ekran kartı montajını sorunsuz yapıp çalıştırıp oynamanız gerek :)

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Windows 10 pro sürümü 180 günlüktü sanırsam yüklü geliyor. Ve BIOS güncel geliyor. RAM için MHz hızları gerekli seviyeye çekilmiş geliyor. Muhtemelen sadece ekran kartı montajını sorunsuz yapıp çalıştırıp oynamanız gerek :)
Tamamdır teşekkür ederim şu ana kadar verdiğiniz ilgi için!

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Ben de duydum baya kötü yorum ama Abdullah abi birebir ilgileneceğini söyledi bu yüzden güvenim tam aslında
İnşallah sorunsuz sıkıntısız gelir ve uzun yıllar kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Heyman

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Naim Kaynar
Öncelikle hayırlı olsun.
Kargo firmaları genelde kapıda beklemek istemezler ancak sizden imza alacakları için bekletebilirsiniz. Burada sıkıntı şu imza atmadığınız sürece size de kargoyu açtırmaya bilir. Bu yüzden kapıda teslim alırken kargo firmasının yüzünü çekmeden kargonuzun videosunu çekebilirsiniz. Eğer hasar mevcut ise yapmanız gereken iki şey var. Birincisi tutanak tutturup teslim almak veya tutanak tutturup kargoyu iade etmek. Eğer alırsanız videoyu kapatmadan kutuyu açın ve içindeki tüm parçaları kayda alın. Kutunun içindeki kutuları da açarak tüm her şeyi. Bazen kutuların içinde eksik parçada olabilir.

Ben karton kutulara genel de çok dikkat etmem. Tabi anormal bir ezilme veya içeri göçme gibi bir durum yoksa. Genel de takılan kelepçeler falan sıkıştırdığından kenarlarda ezilme, yırtılma olabilir. Bu durumda da tutanak tutturmanız gerekir.

Şunu da unutmayın. Kargo yetkilisi "ben tutanak tuttum kardeşim sen al kargonu, merak etme bir şey olduğun da bana geri getir" gibi sözlerine aldırış etmeyin. Çünkü kayıtlı olmadığı için bu sözü ve sizden başkası da duymayacağı için ispat edemezsiniz. Ben öyle bir şey demedim diyerek çekilebilir.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
İnşallah sorunsuz sıkıntısız gelir ve uzun yıllar kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle hayırlı olsun.
Kargo firmaları genelde kapıda beklemek istemezler ancak sizden imza alacakları için bekletebilirsiniz. Burada sıkıntı şu imza atmadığınız sürece size de kargoyu açtırmaya bilir. Bu yüzden kapıda teslim alırken kargo firmasının yüzünü çekmeden kargonuzun videosunu çekebilirsiniz. Eğer hasar mevcut ise yapmanız gereken iki şey var. Birincisi tutanak tutturup teslim almak veya tutanak tutturup kargoyu iade etmek. Eğer alırsanız videoyu kapatmadan kutuyu açın ve içindeki tüm parçaları kayda alın. Kutunun içindeki kutuları da açarak tüm her şeyi. Bazen kutuların içinde eksik parçada olabilir.

Ben karton kutulara genel de çok dikkat etmem. Tabi anormal bir ezilme veya içeri göçme gibi bir durum yoksa. Genel de takılan kelepçeler falan sıkıştırdığından kenarlarda ezilme, yırtılma olabilir. Bu durumda da tutanak tutturmanız gerekir.

Şunu da unutmayın. Kargo yetkilisi "ben tutanak tuttum kardeşim sen al kargonu, merak etme bir şey olduğun da bana geri getir" gibi sözlerine aldırış etmeyin. Çünkü kayıtlı olmadığı için bu sözü ve sizden başkası da duymayacağı için ispat edemezsiniz. Ben öyle bir şey demedim diyerek çekilebilir.
Anladım önerileriniz için minnettarım🙂

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Abdullah Abi seni de yormak istemem ama müsaitsen bakarsan sevinirim. Sorun çıkarsa sen gerçekten birebir yardımcı oluyor musun? Teşekkür ederim şimdiden. @Abdullah Hacıgül

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@beratredd
Steam
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah Abi seni de yormak istemem ama müsaitsen bakarsan sevinirim. Sorun çıkarsa sen gerçekten birebir yardımcı oluyor musun? Teşekkür ederim şimdiden. @Abdullah Hacıgül
Merhaba, kimlerrr kimlereee yardımcı oldum yıllarım böyle geçiyor merak etme keyifle pcne sağ sağlim kavuşacaksın bir sıkıntı olursa ben aracı oluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom