mehmettici
80+ Silver
bi arkadaş soruyor sahibindenden bulmuş 2 gb turbox gt 1030 Alınır mı? 650 tl ye
Alınır iyi fiyat.bi arkadaş soruyor sahibindenden bulmuş 2 gb turbox gt 1030 Alınır mı? 650 TL ye
r7 250 var asus 2 gb ayni fiyata onuda soruyor hangisi alinirfiyat iyi gibi ama turbox dan uzak durun derim sıfırları bile bomba gibi ikinci el Allah bilir nolur şaka bi yana cidden kötü bi marka almasını önermem
1030 daha güncel ayrıca fsr 3 ün yazılımsal sürümünü destekliyor yani ama turbox pek güvenilir değil ama yinede 1030 daha iyir7 250 var asus 2 gb ayni fiyata onuda soruyor hangisi alinir
yandan bi fan daha koysa dahami iyi olur1030 daha güncel ayrıca fsr 3 ün yazılımsal sürümünü destekliyor yani ama turbox pek güvenilir değil ama yinede 1030 daha iyi
ne fanı ne diyon ben fan demedimyandan bi fan daha koysa dahami iyi olur
ne fanı ne diyon ben fan demedim
hocam yani şaka bi yana 1030 alınır fanı siz düşünürsünüzde 1030 un fanında sorun yoksa turbox olsa bile ısınmaz diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle boyle yapsa dahami iyi olur
Amacı YouTube izlemekse alsın oyunsa almasınbi arkadaş soruyor sahibindenden bulmuş 2 gb turbox gt 1030 Alınır mı? 650 TL ye
düşük çapli pes 13 falan oynayacak gta 5 ustu bi oyun oynamayacak arkadaşAmacı YouTube izlemekse alsın oyunsa almasın
abartmayalım hocam mc düşük ayarlarda 1080pde valo lol rocket league 60fps açar işlemcisi ne bilmiyorumdaAmacı YouTube izlemekse alsın oyunsa almasın
yok be o kadar kötü değil. bende eskiden msi fansız gt1030 vardı. çoğu oyunu açıyodu.Amacı YouTube izlemekse alsın oyunsa almasın