GTA 3 İNDİRECEK LİNK BULAMIYORUM

Aesthor

80+
Reaksiyon skoru
36
İlk oynadığım oyunlardan birisidir gta 3 eskiden cok oynardım ama 2 gündür girmediğim site kalmadı hepsi bilgisayarıma ya trojan atıyor yada antivirüs programı kuruyor nasıl indirebilirim yardım

İlk oynadığım oyunlardan birisidir gta 3 eskiden cok oynardım ama 2 gündür girmediğim site kalmadı hepsi bilgisayarıma ya trojan atıyor yada antivirüs programı kuruyor nasıl indirebilirim yardım
Kolay kolay bulamassin en rezil gta oyunu olduğu için pek ilgi gören bir oyun dgeil

mobil yükleyebilirsin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa pcden oynayayım demezsen eğer mobilden oynayabilirsin 2 oyunu da

mobil yükleyebilirsin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa pcden oynayayım demezsen eğer mobilden oynayabilirsin 2 oyunu da
pcden oynama taraftarıyım ama maaalesef indiremiyorum :(

Crack kullanıcaksanız oyun indir vip sitesinden indirin.

o site tamamen hikaye hocam antivirüs kuruyor pcye artı dll32 hatası var
Uygulamayı kurarken kurulum sırasında sonrakine tıklarken antivirüs … yı kur gibi bir seçenek işaretli olarak geçmiş olabilirsiniz ondan olabilir. Steamunlockeddan indirin birde (.com olanından)

Uygulamayı kurarken kurulum sırasında sonrakine tıklarken antivirüs … yı kur gibi bir seçenek işaretli olarak geçmiş olabilirsiniz ondan olabilir. Steamunlockeddan indirin birde (.com olanından)
hocam denedim ama mss32 dll hatası var düzelmiyor mss32dll indirip dosyalra attım yine aynı herkes palavracı olmuş

hocam denedim ama mss32 dll hatası var düzelmiyor mss32dll indirip dosyalra attım yine aynı herkes palavracı olmuş
O zaman ya telefondan oynayacaksın yada bazı discord sunucuları 1-2 davet yapınca istediğin bir oyuna sahip steam hesabı veriyor orda bi şasını dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,684
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri