Gta 5 600kb/s ile iniyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

marilyn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,734
İstanbul çatalca içi elinde içinde gta5 olan biri varmı hdd me aktarayım yoksa kutsal 9mbps olan internetim ile ve epic in neden bilmem 200kb/s ile indirmesi çok sıkıntı yaşatıyor 3-4 gün pc açık bırakamam ben dediğim gibi elinde gta5 yüklü hdd var ise bana verebilirmi iarelikten hdd ye atana kadar

İstanbul çatalca içi elinde içinde gta5 olan biri varmı HDD me aktarayım yoksa kutsal 9mbps olan internetim ile ve epic in neden bilmem 200kb/s ile indirmesi çok sıkıntı yaşatıyor 3-4 gün PC açık bırakamam ben dediğim gibi elinde gta5 yüklü HDD var ise bana verebilirmi iarelikten HDD ye atana kadar
16- Karşılıksız ürün talebi, para talebi

pc açık kalsın ekranı kapat bi sorun olmayacaktır

Aga 9mbs 1mb flaan eder. Ben 7 ile 30 saat açık bırakıp indirdim. Epicin internet hesaplaması buglu yani normalde 1mb indiriyorsun ama 200/100kbs falan yazıyor.

16- Karşılıksız ürün talebi, para talebi
para veya ürün talep etmiyrum geçici hdd me atana kadar 2.3 saaat sürer zaten
Post automatically merged:

Aga 9mbs 1mb flaan eder. Ben 7 ile 30 saat açık bırakıp indirdim. Epicin internet hesaplaması buglu yani normalde 1mb indiriyorsun ama 200/100kbs falan yazanladım o zaman gerek kalmadı valla bende kanser oldum 200 kb ile indiriyor diye oyun 95 gb :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri