hiçbirşey anlamasan bile 200-400 saat oynarsın gerek playlist gerek single gerek online aktiviteleriMerebalar steamden indirimli gta 5 aldim bilmiyorum ama pişmanım ve bi yandan indirme sıkıntısı falan vs. İndirme sürecinin den bahsediyorum neyse oynayan varsa söyleyebilirmi nasil iade edeyimmi.
Tesekkürler
Yani sıkılıyorsan oyunun yoksa fivem falan girersin ben 1500 saat oynayınca sıkılmıştım :dMerebalar steamden indirimli gta 5 aldim bilmiyorum ama pişmanım ve bi yandan indirme sıkıntısı falan vs. İndirme sürecinin den bahsediyorum neyse oynayan varsa söyleyebilirmi nasil iade edeyimmi.
Tesekkürler
arkadaş varsa sararda kaç TL'ye aldınArkadaşlarla gireriz değişiklik olur diye aldım ama bilmiyorum rdr2 ye 150 verirken hiç pişman olmadım
Etme guzel ilk hikaye kismini oynarsin sonra ark varsa online falanMerebalar steamden indirimli gta 5 aldim bilmiyorum ama pişmanım ve bi yandan indirme sıkıntısı falan vs. İndirme sürecinin den bahsediyorum neyse oynayan varsa söyleyebilirmi nasil iade edeyimmi.
Tesekkürler
heh unutmuşum fivem farklı bir yer gta5 değil çok farklıYani sıkılıyorsan oyunun yoksa fivem falan girersin ben 1500 saat oynayınca sıkılmıştım :d
Arkadaşlar ile eğlenceli olabilir Heist, Playlist vs. Hikaye yönünden de fena değildir oynatır ama bir rdr2 edemez orası ayrı. Fakat ben iade etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. 30 saat hikaye süresi var ve online da bunun üzerine de eklersiniz.Arkadaşlarla gireriz değişiklik olur diye aldım ama bilmiyorum rdr2 ye 150 verirken hiç pişman olmadım