Neler Yeni

GTA 5 almalı mıyım epic gameste beleşe düşmesini beklemeli miyim

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar hiç gta oynamadım ama hep onlineda oynamak istemişimdir şu sıralar aklıma düştü acaba alsam mı diyede sanırım yılbaşı fırsatlarında bedava düşme şansıda varmış beklemeli miyim almalı mıyım beklersem ama gelmezse bu sefer indirimde biterse hiç alamayabilirim ne yapmak lazım yüzde kaç düşer sizce

biriiste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Beyazıt
Beleşe gelmez gibi. geçen bu hatayı yaptıktan sonra sunucular hile doldu :D

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beleşe gelmez gibi. geçen bu hatayı yaptıktan sonra sunucular hile doldu :D
hocam ama hani savaştan önce ki son çağrı olur ya siteler oyunu indirimli vermek için birbiriyle yarışıyor epic rockstar steamda da indirime girer diye düşünüyorum(bakmadım girmişte olabilir) bedava vermeden önce koparabildiğimizi koparalım hesabı olamaz mı :D

biriiste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Beyazıt
hocam ama hani savaştan önce ki son çağrı olur ya siteler oyunu indirimli vermek için birbiriyle yarışıyor epic rockstar steamda da indirime girer diye düşünüyorum(bakmadım girmişte olabilir) bedava vermeden önce koparabildiğimizi koparalım hesabı olamaz mı :D
umarım girer hocam yılbaşına kadar bekleyelim. yoksa hiç alamayız :D

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mustafa Aydemir
bedava olmaz bence fiyatı uygun al kaçırma
hocam nerden alınmalı peki sizce rockstar mı epic mi yoksa paraya kıyıp steamdan mı ve indirimler ne zaman bitiyor acaba genede beklemek istiyorum belki verirler sizin bilginiz varsa indirim ne kadar sürüyor

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mustafa Aydemir
epicten kullanıyorum. steamde ucuzsa steam daha mantıklı diğerlerini bilmiyorum
rockstarda 275 tl epicte 375 steamda 515 ama paketleri arasında fark var mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yılbaşı indirimi epicde 9 ocağa kadar. 2 ocağa kadar bekle bedava gelirse gelir. Gelmezse alırsın
hocam peki sizce rockstardan mı alınmalı epicten mi arada bi fark var mı 100 lira daha ucuz gösteriyor ama premium edition gibi bi yazı görmedim rockstarda

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
hocam peki sizce rockstardan mı alınmalı epicten mi arada bi fark var mı 100 lira daha ucuz gösteriyor ama premium edition gibi bi yazı görmedim rockstarda
Premium gerekli değil. Aktif epic games kullanıcısı değilsen Rockstardan alabilirsin.

Top Bottom