GTA 5 Ani FPS Düşüşleri

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Ben 1.5 ay önce bir sistem toplamıştım. Sistemin özellikleri şu:

Ekran kartı: MSI Gaming X RX 480 8 GB (2. el tanıdığımızdan aldık ve kaç yıldır kullanılıyor vb. hiçbir bilgi vermedi)
İşlemci: Intel i3 9100F.
PSU: Xigmatek X-Power 600W 80+ güç kaynağı.
Anakart: MSI H310M PRO-VDH Plus.
Kasa: Dark N10 Pro.
RAM: Kingston HyperX 1x16 GB 2666MHz RAM.

GTA 5'de droplar yiyorum FPS'i programla 75'e sabitlemiştim hep dalgalanma oluyor 56-63-72 gibi bunun çözümü ne olabilir? Ekran kartı sıcaklıkları oyuna girdiğim 5-10DK sonra 79-80 oluyor bir ara 88'i bile görmüştüm.

MSI Afterburner'dan oyun içi değerleri paylaşır mısın.

Birazdan paylaşacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef dosya 3MB'den büyük olduğu için atılmıyor acayip değerler gördüm ben bile şaşırdım başka bir yerden atma şansım var mı?

Çok fazla cevap spamı yaptığım için özür dilerim bir türlü atma yolunu bulamadım da sonra tekrar attığım şeyi siliyorum :D

Son düzenleme:
Nasıl yani sıcaklık değerlerimi ekran kartı kullanımımı? Sıcaklık değerleriyse bir ara İnternet Cafe Simulator oynuyordum 87 sabitti resmen.
Darboğazdan bahsediyorum. Başka oyun oynarken GPU kullanımı %100 oluyor mu? Eğer tek GTA V'de sorun oluyorsa oyundan demektir, bilemiyorum.

Neden tekrardan konu açtın ki, aynı konuyu yükseltseydin.

Darboğazdan bahsediyorum. Başka oyun oynarken GPU kullanımı %100 oluyor mu? Eğer tek GTA V'de sorun oluyorsa oyundan demektir, bilemiyorum.
Zaten GPU kullanımının %100 olması gerekmiyor mu birazdan Rocket League'de ki değerleri de atacağım.

Neden tekrardan konu açtın ki, aynı konuyu yükseltseydin.
Aslında bu konu daha öncedendi cevap gelmedi diye yenisini açmıştım sonra cevap gelmeye başlamış :D

Zaten GPU kullanımının %100 olması gerekmiyor mu birazdan Rocket League'de ki değerleri de atacağım.
Evet işte %100 olması gerekiyor. En çok bu GPU az kullanımı sorununu GTA V oyununda görüyorum, bana normal geliyor artık.

Aslında bu konu daha öncedendi cevap gelmedi diye yenisini açmıştım sonra cevap gelmeye başlamış :D
Tamam bir daha böyle hata yapma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,105
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri