Gta 5 banla alakalı?

Reaksiyon skoru
1,044
3 gün önce cheat engineden para hilesi yaptım belli olmasın diye 40 m yaptım ama 3 gün sonra 1 ay ban yedim yedigim banda hesabım komple sıfırlancakmı içinde eşyalar ve paralarım kalıcakmı?

sıfırlanacak

Her şey sıfırlanacak. 40m le iyi yakalamışlar. Ben 8K level. yatlar katlar trilyonlar yaptım.

Belli olmasın diye bayağı uğraşmışsın dostum bravo. Hesabın sıfırlanacak, yeni karakter oluşturacaksın. Sadece eğer varsa yatırdığın nakit gelir.

Ben paralı hileyle her şeyi satın alıp 3 milyar para ile devam etmiştim. Farkettiler ama 500 bin dolarını sildiler. Arkadaşımı banlamadılar sadece hileyle kazandıklarını sildiler.

Belli olmasın diye bayağı uğraşmışsın dostum bravo. Hesabın sıfırlanacak, yeni karakter oluşturacaksın. Sadece eğer varsa yatırdığın nakit gelir.
yaw daha ilk defa yaptım az bastım rakamda hiç sıfır kullanmadım ama yapıcak bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben paralı hileyle her şeyi satın alıp 3 milyar para ile devam etmiştim. Farkettiler ama 500 bin dolarını sildiler. Arkadaşımı banlamadılar sadece hileyle kazandıklarını sildiler.
özel gel knk

yaw daha ilk defa yaptım az bastım rakamda hiç sıfır kullanmadım ama yapıcak bir şey yok
Bu arada bir daha hile yaparsan perma yersin. Hile yapmadan oynamak daha zevkli bu arada. Oyunda istediğin şeyi elde etmek için uğraşmak zevkli olan kısım. İstediğin şeyi çabucak elde etmek değil.

Bu arada bir daha hile yaparsan perma yersin. Hile yapmadan oynamak daha zevkli bu arada. Oyunda istediğin şeyi elde etmek için uğraşmak zevkli olan kısım. İstediğin şeyi çabucak elde etmek değil.
ben kasmayı niyese sevemedim yat alıyorum geziyorum uçakla dolaşıyom beache gidiyom yani toxic amaçlı degil

İlk gökten para düşürme programıyla yaptım. Sonra para azalınca CE ile yaptım. Artık paraya ihtiyacım yok. 2.000.000.000 param var. Oyundaki istediğim her şeye sahibim. Arkadaşlarla istediğim gibi oynayıp çıkıyorum. Para kasıcam diye kendimden geçmeme saatler harcamama gerek kalmıyor.

Geri