Neler Yeni

GTA 5 CD SİNİ NASL AÇABILIRIM

{ExperElite}

80+ Bronze
Elimde eskiden almış olduğum gta 5 cd si var ama yeni kasalarda cd okuyucu olmadığı icin kullanamıyorum cd okuyuculu laptoptan usb belleğr atmak istediğimde ise atılan dosya hatalı olarak gözüküyor ne yapmam lazım

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
Elimde eskiden almış olduğum gta 5 cd si var ama yeni kasalarda cd okuyucu olmadığı icin kullanamıyorum cd okuyuculu laptoptan usb belleğr atmak istediğimde ise atılan dosya hatalı olarak gözüküyor ne yapmam lazım
İnternetten indirebilirsiniz veya steamden

Strangersupuk

80+ Bronze
hocam gta 5'in sadece sizde cd'si var kabının içinde felan seri numara veya aktivasyon kodu yoksa cdden kurduğunuzda yine sizden hesap isteyecek. yani her türlü satın almanız gerekiyor

{ExperElite}

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka maka emin değilim ama laptopda setup açılıyomu eğer açılmazsa bozuktur
Hocam daha once kurulum yaptim ayni cd den ama laptop baya yavaş dosyayı zor aktarıyor setup açabileceginiz annetmihorum ama deneyeyim

hocam gta 5'in sadece sizde cd'si var kabının içinde felan seri numara veya aktivasyon kodu yoksa cdden kurduğunuzda yine sizden hesap isteyecek. yani her türlü satın almanız gerekiyor
Kabıda var zaten hocam dedikleriniz var

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
Hocam daha once kurulum yaptim ayni cd den ama laptop baya yavaş dosyayı zor aktarıyor setup açabileceginiz annetmihorum ama deneyeyim

Kabıda var zaten hocam dedikleriniz var
kabında olan kodu rockstar gamesin social club hizmetinde kayıt olup o serial no yu girdiyseniz social clubden indirebiliyorsunuz bilginize...

Daimonion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Taşdöğen
Merhaba, daha önce oyunu kurduğunuz hesap ile Rockstar Social Club a giriş yapın. Orada oyun size tanımlı ise indirme seçeneği olması lazım.

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
eğer o kodu girerek yapmadıysanız kayıt yeni kayıt yapıp o kodu girin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,407
Üyeler
163,490
Son üye
commonder