ekran kartı driverın güncelmiGta 5 e girecektim fakat tam ekran moduna almak istediğimde siyah ekran atıyor ve eski halinde kalıyor
sorunun çözümü nedir ?
Deniyorum.Belgeler - Rockstar Games - GTA V yolunu izleyin.
settings.xml dosyasına sağ tıklayıp, Birlikte aç - Not defteri seçin.
CTRL + F yapın, "video" yazın.
Aşağıda Windowed Value kısmını 1 yapın.
Düzeltme: 1 Olmazsa 2 deneyin.
Bunu yaptım şimdi mousemi her hareket ettirdiğimde gidiyor . Masaüstünde bileBelgeler - Rockstar Games - GTA V yolunu izleyin.
settings.xml dosyasına sağ tıklayıp, Birlikte aç - Not defteri seçin.
CTRL + F yapın, "video" yazın.
Aşağıda Windowed Value kısmını 1 yapın.
Düzeltme: 1 Olmazsa 2 deneyin.
Bilemiyorum. Başka çözüm bilmiyorum.Deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu yaptım şimdi mousemi her hareket ettirdiğimde gidiyor . Masaüstünde bile
Siyah ekranda kalıyor gtaya girinceBilemiyorum. Başka çözüm bilmiyorum.
amd 20.9.2 olması lazım whql bi sürücü ama en günceli değilekran kartı driverın güncelmi
ondan kaynaklı olabilirSiyah ekranda kalıyor gtaya girince
amd 20.9.2 olması lazım whql bi sürücü ama en günceli değil
aklıma başka bir şey gelmiyor daha bilgili arkadaşlar cevap verirse daha iyi olurbilgisayarı garantiye göndermeden önce yoktu
Belgelerimden GTA 5 klasörünü bulup settings dosyasını not defteriyle açıyoruz. Daha sonra en alt kısımda <ScreenWidth vauge>'nin karşısındaki değeri 1024bilgisayarı garantiye göndermeden önce yoktu
Kanka bunları denedim bu şekilde olmuyoraklıma başka bir şey gelmiyor daha bilgili arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur
Belgelerimden GTA 5 klasörünü bulup settings dosyasını not defteriyle açıyoruz. Daha sonra en alt kısımda <ScreenWidth vauge>'nin karşısındaki değeri 1024
<ScreenHeight vauge>'nin karşısındaki değeri ise 768 olarak kaydettikten sonra çıkıyoruz.
Bunu bir denermisin
Edit: değerleri monitörünün çözünürlük değerine göre ayarla
Çünkü oyun içi değerlere etki eden şeyler bunlar onları ayarlıyorum zaten.Kanka bunları denedim bu şekilde olmuyor