GTA 5 DE DÜŞÜK FPS

knk bende bi huy var her şey yüksek olucak sence fxaa açık msaa 2x te mi oyniyayım?
FXAA açmana gerek yok, 4x MSAA aç yeter.
Nvidia kartın olsa TXAA da açardın.
4X MSAA+TXAA>8X MSAA
Sistemin düşükse sadece FXAA açarsın.
5600 XT ile sadece 4X MSAA açman en iyisi.

al knk ayarlar bu
Anisoptering filtering en aşşağı çek,
Ambient quality ve Tessellation ayarını en düşüğe al Post FX en düşüğe al, Grass quality i en düşüğe al.
En fps düşüren ayarları fullemişsin hocam :D hemde çok gereksiz ayarlar. Dediklerimi yap ciddi FPS artışı göreceksin.
MSAA 4x e çek birde.

Ambient quality ve Tessellation ayarını en düşüğe al Post FX en düşüğe al, Grass quality i en düşüğe al.
En fps düşüren ayarları fullemişsin hocam :D hemde çok gereksiz ayarlar. Dediklerimi yap ciddi FPS artışı göreceksin.
MSAA 4x e çek birde.
Yok la onlar düşürmüyor, full olması çok daha iyi.
Grass guality ve post fx düşürebilir onlar gereksiz ama diğerleri kalsın.
16x ile kapalı arasında fps olarak fark yok sayılır.

MSAA 4x e çek birde.
camlar güzel gözüksün ya

Yok la onlar düşürmüyor, full olması çok daha iyi.
Grass guality ve post fx düşürebilir onlar gereksiz ama diğerleri kalsın.
16x ile kapalı arasında fps olarak fark yok sayılır.
Ambient quality ve Tessellation da düşürüyor ve gereksiz bizzat denedim knk ben açınca da kapatınca da görüntüde bir fark göremedim ama fps düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

camlar güzel gözüksün ya
Bak önemli olanlar şunlar yani şunları düşür gerisi sana kalmış,
Ambient quality ve Tessellation, Grass guality ve post fx. Bunları düşür en sona geriye kalan ayarları kafana göre yap.

Ambient quality ve Tessellation da düşürüyor ve gereksiz bizzat denedim knk ben açınca da kapatınca da görüntüde bir fark göremedim ama fps düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak önemli olanlar şunlar yani şunları düşür gerisi sana kalmış,
Ambient quality ve Tessellation, Grass guality ve post fx. Bunları düşür en sona geriye kalan ayarları kafana göre yap.
tamam eyw reis

Ryzen 3 3100
GTX 1650s
8gb ram
Arkadaşlar bu sistemin GTA 5 i en yüksek ayarlarda açması gerekmiyor mu? En yükseğe çekince FPS 40 30 civarı geziyor acaba ramden kaynaklı olabilir mi?

Hocam ben yüksek ayarlarda sabit 45 fps alıyorum anormal durum var :)

Ryzen 3 3100
GTX 1650s
8gb ram
Arkadaşlar bu sistemin GTA 5 i en yüksek ayarlarda açması gerekmiyor mu? En yükseğe çekince FPS 40 30 civarı geziyor acaba ramden kaynaklı olabilir mi?
Eğer arka planda çok uyugulama açıksa ve ramini yoruyorsa görev yöneticisinden arka plan uygulamalarını devre dışı bırak derim...

Geri