Neler Yeni

GTA 5 DROP SORUNU???

45mustafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa sarıkaya
merhaba sistemimde ryzen 5 5600x sıvı soğutma zotac rtx 4060 mevcut herhangi bir darboğaz da görünmüyor ama sürekli drop oluyor fps 140 lardan 70-80 lere iniyor sebebi ne olabilir?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    2.8 MB · Hit: 12

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunu nadiren mi yapıyor yoksa sürekli mi drop giriyor ? Sadece bu oyunda mı yapıyor ? Benim sistemde stuttering vardı ama bu durum oyunun motoruyla ilgiliydi oyun motoru 187.5 fps limitine takıldığında herkeste drop yaşatıyor. Bende FPS'i 120ye kitleyip sorunu çözdüm. Fakat sendeki zaten kabul edilebilir FPS sınırları içinde. Görüyorum ki GPU kullanımın düşük. Ayarları arttırarak bunu bir arttırmaya çalış ve bir süre öyle gözlemle. Benim sistemde gpu kullanımı %90 ın altına düşmüyor.

Efe ErenE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Eren Erden
Hangi ayarlarda oynuyorsun. gta5 de 80 90 dan fazla fps aldigin zamam gta5 motorunun bunu kaldiramadigi gibi birsey kalmisti aklimda.

45mustafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa sarıkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu nadiren mi yapıyor yoksa sürekli mi drop giriyor ? Sadece bu oyunda mı yapıyor ? Benim sistemde stuttering vardı ama bu durum oyunun motoruyla ilgiliydi oyun motoru 187.5 fps limitine takıldığında herkeste drop yaşatıyor. Bende FPS'i 120ye kitleyip sorunu çözdüm. Fakat sendeki zaten kabul edilebilir FPS sınırları içinde. Görüyorum ki GPU kullanımın düşük. Ayarları arttırarak bunu bir arttırmaya çalış ve bir süre öyle gözlemle. Benim sistemde gpu kullanımı %90 ın altına düşmüyor.
sürekli oluyor max 140 fps alıyorum ama bir anda dropla 70 lere düşüyor başka oynadığım oyun yok şimdilik sadece gta5
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi ayarlarda oynuyorsun. gta5 de 80 90 dan fazla fps aldigin zamam gta5 motorunun bunu kaldiramadigi gibi birsey kalmisti aklimda.
yüksek ayarlarda

Efe ErenE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Eren Erden
Gta5 in oyun motorundan kaynakli fps dususleri. Gta5 en net ortalama 82 fps de hic donmadan oynayabilirsin fps cok olunca takilma oluyor gta5 de. fps i 80e 100e falan sabitleemyi dene. Yada grafikleri max yap fulle cok fps almamaya calis. ben oyle cozdum.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gta5 in oyun motorundan kaynakli fps dususleri. Gta5 en net ortalama 82 fps de hic donmadan oynayabilirsin fps cok olunca takilma oluyor gta5 de. fps i 80e 100e falan sabitleemyi dene. Yada grafikleri max yap fulle cok fps almamaya calis. ben oyle cozdum.
Hocam oyun motoru limiti 187.5 Fps te sıkıntı veriyor 160 ve üstünde droplar oluyor 120-150 fps kilit ile oynanıyor genelde 80 90 fps çok düşük bu limit için zaten bununla ilgili bir drop yiyemez. Başka bir problem var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,989
Üyeler
161,177
Son üye
1urkan
Top Bottom