sürekli oluyor max 140 fps alıyorum ama bir anda dropla 70 lere düşüyor başka oynadığım oyun yok şimdilik sadece gta5Bunu nadiren mi yapıyor yoksa sürekli mi drop giriyor ? Sadece bu oyunda mı yapıyor ? Benim sistemde stuttering vardı ama bu durum oyunun motoruyla ilgiliydi oyun motoru 187.5 fps limitine takıldığında herkeste drop yaşatıyor. Bende FPS'i 120ye kitleyip sorunu çözdüm. Fakat sendeki zaten kabul edilebilir FPS sınırları içinde. Görüyorum ki GPU kullanımın düşük. Ayarları arttırarak bunu bir arttırmaya çalış ve bir süre öyle gözlemle. Benim sistemde gpu kullanımı %90 ın altına düşmüyor.
yüksek ayarlardaHangi ayarlarda oynuyorsun. gta5 de 80 90 dan fazla fps aldigin zamam gta5 motorunun bunu kaldiramadigi gibi birsey kalmisti aklimda.
Hocam oyun motoru limiti 187.5 Fps te sıkıntı veriyor 160 ve üstünde droplar oluyor 120-150 fps kilit ile oynanıyor genelde 80 90 fps çok düşük bu limit için zaten bununla ilgili bir drop yiyemez. Başka bir problem varGta5 in oyun motorundan kaynakli fps dususleri. Gta5 en net ortalama 82 fps de hic donmadan oynayabilirsin fps cok olunca takilma oluyor gta5 de. fps i 80e 100e falan sabitleemyi dene. Yada grafikleri max yap fulle cok fps almamaya calis. ben oyle cozdum.