sistem özelliklerini yazarmısın işlemci ram gibiRTX 2060 pcm var ama gta 5 de onlineda fpsm 50 ye kadar düşüyor çözümünü bilen yok mu ?
aynen diğer özelliklerin ne acaba ? ? ?sistem özelliklerini yazarmısın işlemci ram gibi
Ryzen 5 3600sistem özelliklerini yazarmısın işlemci ram gibi
vallahi bilmiyorumRyzen 5 3600
Cricual Gammix 1x16 ram
gta online'da herkeste fps düşüyor o yüzden kafana takma demek isterdim ancak 50 fps'yi ben rx570de alıyorum denetim masasındaki görüntü ayarlarını ss alıp atarmısınRTX 2060 pcm var ama gta 5 de onlineda fpsm 50 ye kadar düşüyor çözümünü bilen yok mu ?
Pardon ballistix 1x16Ryzen 5 3600
Cricual Gammix 1x16 ram
Online ayarlarda MAX ayarlar ile mi oynuyorsun, yoksa orta filan mı ?Ryzen 5 3600
Cricual Gammix 1x16 ram
denetim masasında görüntü ayarları nerede acaba ?gta online'da herkeste fps düşüyor o yüzden kafana takma demek isterdim ancak 50 fps'yi ben rx570de alıyorum denetim masasındaki görüntü ayarlarını ss alıp atarmısın
yüksek ayarlardaOnline ayarlarda MAX ayarlar ile mi oynuyorsun, yoksa orta filan mı ?
ram konusunda keşke dual channel yapsaydın ryzen işlemcilerde gerçekten performans arttırıyorPardon ballistix 1x16
nvidia denetim masasından bahsediyorumdenetim masasında görüntü ayarları nerede acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yüksek ayarlarda
öyle bir bilgisayarda yüksek ayarlarda 50 FPS alman imkansız daha fazla olması gerek ben Technopat forumdan geliyorum rapor oluşturmanı istiyeceğim :denetim masasında görüntü ayarları nerede acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yüksek ayarlarda