dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar en ucuz nerden alabilirim
Game Satış diyeceğim de pek güvenli değil genellikle hesap verip 3 4 kişiyi oynatıyorlar.arkadaşlar en ucuz nerden alabilirim
indirimde 75e düşüyor steamde onun dışında bir yerden almanı önermiyorum. Epic bedava vermişti alamadın mı o haftaarkadaşlar en ucuz nerden alabilirim
yok ama steammden ne zaman duscek bi haberiniz varmiindirimde 75e düşüyor steamde onun dışında bir yerden almanı önermiyorum. Epic bedava vermişti alamadın mı o hafta
Bende GameSatış'tan GTA V almıştım Steam gift olarak hiç bir problem yaşamadım. Bu arada 3-4 kişi oynattıklarını biliyorsan bir kaynağın var mı?Game Satış diyeceğim de pek güvenli değil genellikle hesap verip 3 4 kişiyi oynatıyorlar.
Ben 18 tane hesap açmıştım :depic games te 50 tane hesap açan bi arkadaşın varsa ondan iste
Yani hocam Cs go'da bir çok arkadaşımın başına gelmişti.Bende GameSatış'tan GTA V almıştım Steam gift olarak hiç bir problem yaşamadım. Bu arada 3-4 kişi oynatıklarını biliyorsan bir kaynağın var mı?
kara cuma var önümüzdeki ay.yok ama steammden ne zaman duscek bi haberiniz varmi
Sizin demek istediğiniz sanırsam GameSatış'ın Oyuncu Pazarı. Evet, orada satıcıları iyi seçmek gerek.Yani hocam Cs go'da bir çok arkadaşımın başına gelmişti.
Tabii genelleme yapmamak lazım da.
ver adama 1 tanesini yazıktırBen 18 tane hesap açmıştım :d