NwB"Rolls"Royce
80+
- En İyi Cevap
- 2
Evet,orasıdır büyük ihtimalle.Sizin demek istediğiniz sanırsam GameSatış'ın Oyuncu Pazarı. Evet, orada satıcıları iyi seçmek gerek.
Evet,orasıdır büyük ihtimalle.Sizin demek istediğiniz sanırsam GameSatış'ın Oyuncu Pazarı. Evet, orada satıcıları iyi seçmek gerek.
aga 1 tanesini ver be sevaptirBen 18 tane hesap açmıştım :d
EPİC GAMES DE BEDAVAYDIarkadaşlar en ucuz nerden alabilirim
Noaga 1 tanesini ver be sevaptir![]()
Öğretmeniiiim bana küfür ettiiiiiii(!)şrfsz
yemin ederim kuzenim yazmış banlamayın emeğim büyükÖğretmeniiiim bana küfür ettiiiiiii(!)
ya diyomya herkes 50 tane epic hesabı açtı git discordda birilerine sor hayrına biri verir veya arkadaşlarına sorbeyler steamde onumuzdeki gun indirim varmi yada ne zaman var
epic games te 50 tane hesap açan bi arkadaşın varsa ondan iste
Aslında daha fazla açacaktım da hesap açarken google telefon numarası istedi bir telefon numarasını bütün hesaplara yazamıyorsun 5 kere filan yazdıktan sonra o telefon numarası google ya yazılamıyor bu yüzden 18 de sınırlı kaldımBen 18 tane hesap açmıştım :d
Arkadaşına küfür ettiğin için idam cezasına çarptırıldın(!)yemin ederim kuzenim yazmış banlamayın emeğim büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya diyomya herkes 50 tane epic hesabı açtı git discordda birilerine sor hayrına biri verir veya arkadaşlarına sor
eger verebiliyorsanız guzel olurBen vereyim istersen 8 tane daha var isteyene kiralanır saat başı 50kr.
aga banada versene forumun fosillerindenim bende vardıda unuttum *qBen vereyim istersen 8 tane daha var isteyene kiralanır saat başı 50kr.