Seninkinde ömrü boyunca bir şey olmaz hocam takılmayın bu tarz şeylere tepe gaz devamŞimdi ısınmaz elbette. Hazirandan sonra anca. Benimkinde sorun olmaz bu yıl. Yeni aldım zaten.
Driver güncelledim. DLAA açık 4K ultra bu şekilde.Yeni driver geldi ona güncelleyip denersin DLSS4 appten aktif edersek daha güzel olur.
Güzel değerler bence halihazırda ful olması için yaptığın ayarların görselini atarmisin bende bakayım kaç FPS alıyorum.Driver güncelledim. DLAA açık 4K ultra bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Bu da her şey kapalı Native 4K Ultra
Alıntıyı görüntüle
Ben en iyi görüntü kalitesi için ayar yaptım. Ray tracing, DLSS, FSR, motion blur, alan derinliği hepsi kapalı. Diğerleri açık ve en yüksekte. Uzağı görme gibi şeyler en sonda. Kenar düzeltme TAA.Güzel değerler bence halihazırda ful olması için yaptığın ayarların görselini atarmisin bende bakayım kaç FPS alıyorum.
Bende seninle aynı görüşteyim şayet ekran görüntüsü atarsan süper olurBen en iyi görüntü kalitesi için ayar yaptım. Ray tracing, DLSS, FSR, motion blur, alan derinliği hepsi kapalı. Diğerleri açık ve en yüksekte. Uzağı görme gibi şeyler en sonda. Kenar düzeltme TAA.
Ekran görüntüsü yukarıda attıklarım var. Bir de Steamden atıyorum.Bende seninle aynı görüşteyim şayet ekran görüntüsü atarsan süper olur![]()
Yaptığın ayarların görüntüsünü istiyorum yanlış anlaşılma olmasınEkran görüntüsü yukarıda attıklarım var. Bir de Steamden atıyorum.
Yaptığın ayarların görüntüsünü istiyorum yanlış anlaşılma olmasın![]()