Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69
- İsim
- .
Haftalardır GTA 5 Legacy oynuyorum. Enhanced'in DualSense titreşimleri ve grafik iyileştirmeleri aşırı iyiydi ama mod & yama kurulamadığından salmıştım.
3 gün önce Enhanced'e Türkçe yama yayınlanmış. Ayrıca bazı harflerde nadirde olsa kareleşme var. "ÇIK" yazısının "I"sı kare mesela oyunda. Zamanlar düzelecektir tabii ki.
Linki bırakıyorum.
forum.donanimhaber.com
ZIP dosyası içindeki "beni oku dosyası" haricindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atın. Oyuna girdiğinizde birkaç saniyelik önünüze bir pencere çıkacak, TR yama güncelleniyor gibisinden. Yapan ekibin ellerine sağlık, Türkçe Yama'da sonunda geldi hem de Open IV'le uğraştırmıyor kimseyi. Hanemize hayırlı olsun
.
Oyun içi görüntüler:
3 gün önce Enhanced'e Türkçe yama yayınlanmış. Ayrıca bazı harflerde nadirde olsa kareleşme var. "ÇIK" yazısının "I"sı kare mesela oyunda. Zamanlar düzelecektir tabii ki.
Linki bırakıyorum.

(Enhanced Yaması Yayınlandı) Grand Theft Auto V Legacy & Enhanced Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Grand Theft Auto V'in Türkçe dil desteğine kavuşacağı resmi yama, 2024 yılında geliyor! Oyunun tüm metinlerini ve seslendirmelerini Türkçe'ye çevirecek olan yama ile GTA 5 dünyasına dilediğiniz gibi adım atın.

ZIP dosyası içindeki "beni oku dosyası" haricindeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atın. Oyuna girdiğinizde birkaç saniyelik önünüze bir pencere çıkacak, TR yama güncelleniyor gibisinden. Yapan ekibin ellerine sağlık, Türkçe Yama'da sonunda geldi hem de Open IV'le uğraştırmıyor kimseyi. Hanemize hayırlı olsun
Oyun içi görüntüler: