GTA 5 indirebilen var m?

dün indirmeye bıraktım ve bugün karşılaştığım sorunun resmini atıyorum. evlat acısı gibi koydu. tekrar indirmeye koydum. çok fazla yoğunluk olduğu için hızı sınırlandırıyorlar.
bilmez miyim o acıyı
Ekran Alıntısı.webp

İNŞALLAH bende sorun çıkmaz

umarım hallolur seninki. Bir daha sorun çıkarsa yoğunluğun azalmasını bekleyeceğiz mecbur
aynen 20 mayıs ta indiririz son günden 1 gün önce gerçi ben ne saçmaladım artık gta 5 imiz var istediğimiz zaman indiririz

16 Mbps internetle indirdim 20 saatte.

dün indirmeye bıraktım ve bugün karşılaştığım sorunun resmini atıyorum. evlat acısı gibi koydu. tekrar indirmeye koydum. çok fazla yoğunluk olduğu için hızı sınırlandırıyorlar.
ben son 6 gb kala cıkıs yaptım epic gamesten yanlısıkla şimdi tekrar başlattım ağlamama ramak kaldı :D

selamlar,GTA5'ı indirebilen var mı ? Epic Games de ücretsiz olmuştu hala ücretsiz.satın aldım ve 18:00 dan beri indiriyorum. Şuanda %29 anca oldu interentle alakası yok 30mbps downloadım var. sıkıntı şu normalden fazla biçimde indirildiği için yavaş iniyor yoksa çoktan oyunu açmıştım. Bi hızlanmadı serverlar bi indirmeleri bitmedi. ben vazgeçmicem ama herhalde sabah saat 10 a kadar açık bırakırım. şuanda saat 01:07 bakalım. Yalnız indirme 0.00 bytes diyor ama indirilen boyut artıyor garip. Aynı zamanda bazen 300kb çıkıyor iniyor delirecem ilk yüklemeye başladığım da 4mb yi görüyordu saniyede burayı sürekli güncelleyecem şuanda 34GB indi geriye kaldı 60GB hadi hayırlısı
hızlıyla alakası yok benim de 75 mbit ama kbayt indiriyor . Yukarıda neden oldu yazıyor zaten 'yüksek talep nedeniyle bölgendeki bant genişliği vsvs...'

Yüksek talep nedeniyle ağ kısıtlandığı için yavaş iniyor arkadaşlar. Benim ilk 30 gb 3 saat sürdü. Geriye kalan 60 gb 15 saati geçti. İndirenler mesaj yollasın girelim

Şuan bu sıralar imkanı yok gibi gözüküyor fakat indirimden sonra indirilebilir bir içerik olucağını zannediyorum.

hızlıyla alakası yok benim de 75 mbit ama kbayt indiriyor . Yukarıda neden oldu yazıyor zaten 'yüksek talep nedeniyle bölgendeki bant genişliği vsvs...'
ben zaten indirdim oynadım ama şuan error veriyor giremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri